Téliesített Ház a kiskertekben

2955 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Sándorfalva külterületén , Kivett zártkerti művelés alól kivett terület és gazdasági épületként nyilvántartott ingatlan, rendezett 1473 m2 es telken eladó.

1970 es években épült,3 szintes , tégla falazattal ,kívülről szigetelt 60 m2 ház.

Közművek közül a villany bevezetésre került a víz fúrt kúton át hidroforon keresztül érkezik, gáz és a csatorna kiépítése nem történt meg.

A téli hideg ellen a gyönyörű cserépkályha biztosítja a ház lakóinak a kellemes hőérzetet illetve a fürdőszobában és a mosókonyhában üveg infrapanelt helyeztek el a fűtés korszerűsítése érdekében.
A nyílászárók közül az emeleti részen lévő került kicserélésre, árnyékolásról redőny gondoskodik.
A szobádban meleg burkolat ként laminált padló a fürdőszobában és a konyhában hidegburkolat illetve a háztartási helyiségben linoleum lett lerakva.
Száraz pince és egy fáskamra található a ház alatt.

Megközelítése Szegedtől 15 perc a főútról le fordulva 50 -100 méter homokos út ,Sándorfalva központjától kb. 5 perc ,illetve biciklivel is megközelíthető a kiépített bicikliúton.
Sándorfalva fő turizmusa Nádastó Szabadidőparkja is kényelmes,elérhető távolságra található.
A tulajdonos igény esetén teljes bútorzattal együtt adná át az ingatlant ami a vételár részét képezi, illetve CSERE is érdekelné.Szegeden 1.emeletig , másfél szobás,panel vagy téglalakás.

Az alaprajz és a fotók alapján is úgy gondolja , hogy ez az amit keres akkor egyeztessünk egy időpontot személyes megtekintéshez.Keressen akár hétvégén is.

Az ingatlan megtekintéséhez ,száj maszkot ,kézfertőtlenítőt, lábzsákot biztosítok.
Továbbá az irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt az Adás-vétel lebonyolításában illetve ,Energetika,Hitelügyíntéző, Ügyvédi ügyek intézésében profi szakemberekkel állunk rendelkezésére.

Hegedűs Csabáné Éva
06306432829
hegedus.csabane@ving.hu

Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 643 2829
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.