Teljes felújítást igénylő családi ház Pilisborosjenőn

1564 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapesttől egy karnyújtásnyira, Pilisborosjenőn kínálunk megvételre, egy teljes felújítást ,korszerűsítést igénylő családi házat.
Az épület 1967-ben épült téglából , mely egyszintes és 110m2 alapterületű. Kapcsolódnak különböző méretű tároló helységek az ingatlanhoz, valamint egy külön álló kb. 20m2-es nyári konyha terasszal. A telek a domborzati viszonyok végett lépcsőzetes kialakítású , ennek köszönhető , hogy a telek vége felé gyönyörű panoráma tárul elénk.
A ház szinte teljesen le van csupaszítva ,melynek előnye hogy a belső tér igény szerint formálható ,bontható,átalakítható .
Az ingatlan minden közművel ellátott, illetve per- és tehermentes, így akár azonnal birtokba vehető és kezdődhet is a nagy átalakítás.
Jelen formájában a következő kialakítással rendelkezik:
-négy szoba
- Fürdőszoba
-Kamra
-Konyha
-Külön étkező
-Közlekedő folyosó
-Beépített veranda
Hamarosan az itt vezető főútvonal más nyomtávon fog haladni ,ezáltal csendesebb, élhetőbb, lakhatóbb lesz ez a része Pilisborosjenőnek .
Ajánlanám azon kedves érdeklődök részére, akik Budapest közelében keresik ingatlanjukat, és persze nem riadnak meg a felújítás gondolatától. Befektetés céljából is bátran merem ajánlani.
Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal!

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.