Teljesen felújított, jacuzzis otthon Árpádföldön

568 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Árpádföld kertvárosi részén, egy csendes kis utcában várja Önt új otthona.

A családi ház 2 szintes, betonfödémes. Saroktelken található és teljesen körbejárható az épület.
Az össz. alapterülete bruttó 164 m2, nettó: 121 m2.

A házat az elmúlt évben műszakilag és esztétikailag is teljesen felújították, a főfalakon kívül mindent kicseréltek. Teljesen új a tetőszerkezetet, ami Bramac cserépfedést kapott. A kerítést is kicserélték.

Megújult a gáz, a víz, a csatorna és elektromos hálózat is. Új, műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A nyílászárókon szúnyogháló és elektromos redőny található mindenhol.

A felújítás során kiemelt szempont volt az épület energiatakarékossága, így 15 cm grafitos hőszigetelést és lábazati szigetelést kapott az épület. A teljes padlástérben pedig 20 cm fújt hőszigetelést alkalmaztak, ami által az emeleten mindig jó idő van.

Az épület energetikai besorolása: CC
A gáz általány 11.000.- Ft havonta!!!

A fűtésről és a melegvízről beépített tárolós kondenzációs kazán gondoskodik, a hidegről pedig split klímák, amikkel természetesen fűteni is lehet.

A földszinten található a nappali, egy fürdőszoba, az étkezős konyha és egy mosókonyha is. A konyhából nyíló fedett, 25 m2-es teraszt egész évben lehet hasznosítani.
Az emeleten 3 hálószoba, valamint egy nagyobb fürdőszoba található.

Az üvegszövet tapéta, a kovácsoltvas korlátok, természetes kőburkolatok mind-mind harmonizálnak egymással és finom eleganciát sugároznak.

Az épület körül és az udvar egy részén térkő burkolat található.
Az udvarba elektromos kapun keresztül lehet beállni és akár 4-5 autó is kényelmesen parkolhat.

A kertben helyet kapott egy 5 személyes Jacuzzi, valamint egy 24m2-es szigetelt faház is, amiben a kerti cuccok elférnek és még egy mini műhely is kialakítható.

A vételár tartalmazza: a konyhabútort a beépített gépekkel, a beépített szekrényeket és az 5 személyes Wellis-es jacuzzit (garanciális).

M0 felhajtója 5 perc autóval.

Amennyiben olyan házat keres, ahová csak költözni kell és élvezheti egyből a kényelmet, ne habozzon, hívjon, mert megtalálta.

Garabits Tamás

Garabits Tamás

Irodavezető, értékesítési vezető
Budapest
+36 (70) 940 8458
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban