Teljesen felújított lakás eladó Keszthely belvárosában

6985 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklôdô!

Szeretném felhívni figyelmét egy 83 m2-es, Keszthely belvárosi ízlésesen teljesen felújított 2 szobás ELSŐ EMELETI , DNY-I tájolású polgári lakásra.

Sokan vannak úgy, hogy szeretnének egy olyan lakást vásárolni, ahol igazából már semmit nem kell csinálni és valahogy el tudják képzelni életüket az adott stílusban kialakított helyen. Megmondom őszintén, hogy nekem ez egy ilyen érzést adott amikor először megláttam.

Kérem tekintsék meg az általam készített tájékoztató jellegű alaprajzot, ami már sokat segít első látásra a képek mellett egyaránt.

Fontosabb jellemzői:
• A lakás 83m2 alapterületű, a szobák nyugati tájolásúak (utcára néző, a konyha és az erkély az dk-i. kertre néző. A lakás egy 4-es társasházi ingatlan egyik lakása, aminek van egy közös, szépen parkosított udvara. Jó szomszédokkal, mindig közösen oldják meg ha újításról van szó. Ezt a lakást körülvevő falakat már leszigetelték és új színt kapott. A háztömb udvar felöli része még visszavan, amit idővel folytatni kell. A ház cserép tetős, folyamatosan figyeltek rá, karban lett tartva.
• Elrendezése : 1 konyha étkezővel, 1 nappali és abból leválasztottak egy háló részt, 1 szoba, 1 fürdő káddal, 1 külön a fürdőből nyíló toalettel, 1 spejz. A lakáshoz van egy tároló ahol a cserépkályhához szükséges fát tartják.
• Valamennyi nyílászáró ki lett cserélve a mai kornak megfelelő hőszigetelt műanyag ablakra, a belső fa nyílászárók kezelve lettek a parkettával együtt (csak a szobákban) a ház polgári jellegét megőrizve. A fürdőszobák is komplett új burkolatot kaptak, új minőségi szaniterekkel.
• A fűtésről egy jó minőségű kondenzációs Baxi kazán gondoskodik, valamint az étkező és nappali között van cserépkályha ami téli nagy hidegekben kellemes meleget biztosít.

Az ingatlan egy ugrásra van a Sétáló utcától, turisztikai lehetőségektől, valamint itt található kisbolt, posta, gyógyszertár egyéb bevásárlási lehetőség is, általános iskola, gimnázium, templom stb.. A Balaton part kb 15 perc sétával elérhető.

Elhelyezkedése miatt előnyös kisebb gyerekes családoknak is, mivel iskola, óvoda, játszótér a közelben, de akár befektetésnek is a Balatonpart közelsége miatt egyaránt tökéletes. A mai magas ingatlanárak mellett ez valóban egy előnyös lehetőség!!!

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérdése lenne, kérem forduljon hozzám bármikor bizalommal! Emailen keresztül is elérnek, vissza fogom hívni.

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.