Teljesen felújított sorház az északi városrészben

4817 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa Északi városrészében, csendes, lakó-pihenő övezetben, a Nyírfa utcában eladó egy 9 lakásos társasház egyik lakása. Az ingatlan 107 nm hasznos alapterületű, a hozzá tartozó zöldterület osztatlan közös tulajdonú.
Az ingatlan 2019 év végén teljeskörű felújításon esett át, melyek során megújult a teljes víz- és villamoshálózat, a hideg, és meleg burkolatok, a nyílászárók, valamint az ingatlan fűtésének korszerűsítése is megvalósult. Megújult az ingatlanhoz tartozó terasz, valamint a külső hőszigetelés, és a tetőszerkezet felújítása is megtörtént. A helyiségeket cirkó kazánról működtetett radiátorok melegítik. Az ingatlan helyiségei: a földszinten egy teljes értékű szoba terasszal, amerikai konyha + étkező, Wc, kamra, és egy előtér, az emeleten pedig 2 teljes értékű szoba, egyik erkélykapcsolattal, előtér, fürdőszoba. Az ingatlanhoz garázs is tartozik, mely szintén felújításon esett át.
Az ingatlan nagyszerű választás lehet olyan családok számára, aki nyugodt, békés környezeteben szeretnék kialakítani új életterüket, és nem szeretnének a felújításokkal vesződni!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808