Teljesen felújított sorház az északi városrészben

10456 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa Északi városrészében, csendes, lakó-pihenő övezetben, a Nyírfa utcában eladó egy 9 lakásos társasház egyik lakása. Az ingatlan 107 nm hasznos alapterületű, a hozzá tartozó zöldterület osztatlan közös tulajdonú.
Az ingatlan 2019 év végén teljeskörű felújításon esett át, melyek során megújult a teljes víz- és villamoshálózat, a hideg, és meleg burkolatok, a nyílászárók, valamint az ingatlan fűtésének korszerűsítése is megvalósult. Megújult az ingatlanhoz tartozó terasz, valamint a külső hőszigetelés, és a tetőszerkezet felújítása is megtörtént. A helyiségeket cirkó kazánról működtetett radiátorok melegítik. Az ingatlan helyiségei: a földszinten egy teljes értékű szoba terasszal, amerikai konyha + étkező, Wc, kamra, és egy előtér, az emeleten pedig 2 teljes értékű szoba, egyik erkélykapcsolattal, előtér, fürdőszoba. Az ingatlanhoz garázs is tartozik, mely szintén felújításon esett át. A garázs a vételárbabeletartozik!
Az ingatlan nagyszerű választás lehet olyan családok számára, aki nyugodt, békés környezeteben szeretnék kialakítani új életterüket, és nem szeretnének a felújításokkal vesződni!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

PRÉMIUM INGATLANÉRTÉKESÍTŐ
Letenye
+36 (30) 551 8808
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.