Teljeskörűen felújított, 2 szobás, erkélyes lakás

1174 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Teljesen felújított, 2 szobás, erkélyes, második emeleti lakás!

Eladó Békéscsabán a Kazinczy lakótelep központi részén egy második emeleti, 55 m2-es, 2 szobás, gázcirkó fűtésű, teljes körűen felújított állapotú, szép lakás!

A környék Békéscsaba lakótelepi környezete, ahol minden pár perc alatt elérhető, így a Csaba Center, posta, gyógyszertár, üzletek, hipermarket, játszótér, vasútállomás!

A lakást a közelmúltban teljes körűen, igényesen felújították, azóta nem lakták! A felújítás során minden külső- és belső nyílászárót kicseréltek, új, bővített (32 A) elektromos hálózatot alakítottak ki, a fürdőszobában és a konyhában is új víz-szennyvízvezetékeket helyeztek el, a konvektoros fűtés helyett cirkó gázkazán került beépítésre, radiátoros hőleadással. Az összes aljzat és burkolat új, a fürdőszobában kerámialap, a többi helyiségben jó minőségű, vízhatlan laminált parketta került.
Az összes vezeték a falban és az aljzatban került elvezetésre, az esztétikai szempontokra is figyelve a felújítás során! A nappaliban klíma csövezés elkészült!
A fűtést vezérlő termosztát wifi-s, így távolról, akár telefonról is szabályozható a lakás fűtése. Minden szobában falban vezetett kábel tv, elektromos hálózat kiépítésre került, a villanykapcsolók érintőkapcsolós, modern szerelvények!

A tulajdonos belvárosi garázst beszámít!

Ebben a lakásban tényleg minden új!! Ajánlom elsősorban annak, aki nem szeretne felújítással bajlódni, de egy teljesen, igényesen felújított lakást szeretne!

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem, keressen bizalommal!

Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos díjmentes jogi tanácsadást biztosít!
Bank semleges, díjmentes hitel tanácsadással is segítünk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást!

Cseke Tamás
PRÉMIUM

Cseke Tamás

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Régióigazgató
Békéscsaba
+36 (70) 364 9243
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban