Telki frekventált részén családi ház eladó

1022 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Telki közkedvelt lakóparkjában, 2000-ben épült, jó állapotú családi ház eladó.
A 160m2 láncház/ családi ház, mely két szintes, téglából épült , szép környezetben, és gyönyörű parkosított kerttel rendelkezik.
A ház alsó szintjén egy légtérben található a konyha étkezővel, és a kamra, továbbá ezen a szinten kapott helyett egy szinteltolással ,és egy egyedi készítésű/tervezésű kandallóval ékesített tágas nappali, amelyből nyílik az első terasz.
A konyhához is tartozik egy fedett hátsó terasz mely a kertre néz.
Valamint az alsó szinten helyet kapott egy kis dolgozó szoba, fürdőszoba egyben a WC-vel, illetve a lépcsőház melyből a felső emeletre juthatunk.
Az emeleten három hálószoba helyezkedik el, ezen kívül tágas fürdőszoba egyben a WC-vel, nagy méretű gardrób szoba illetve egy kis mosókonyha.
Az emeleten található folyosóról juthatunk ki egy újabb teraszra, mely a legnagyobb mérettel rendelkezik, ahonnan egy szép látvány tárul elénk a rendezett kis kerti tavacskával tarkított udvarra, illetve az utca felé egyaránt.
Az otthon melegéről az alsó szinten padlófűtés, az emeleti szinten pedig radiátorok biztosítják, melyet gáz-cirkó kazán működtet.

A házhoz tartozó garázs egy személygépkocsi beállására alkalmas , további gépkocsik részben az udvaron, részben az utcán parkolhatnak.
Az otthon biztonságáról riasztó rendszer gondoskodik.
A közelben iskola, óvoda, élelmiszer boltok, cukrászda , étterem stb.
Ajánlanám azoknak a kedves érdeklődőknek, akik nyugodt , csendes környezetben
felújítás nélküli családi házra vágynak.
Várom megtisztelő hívásukat.

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186