Természetbe vágyók, vadászok FIGYELEM!

5921 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Természetkedvelők, vadászok FIGYELEM!

Kivételes hangulat, páratlan béke és nyugalom várja a leendő tulajdonosokat!

Ásotthalom külterületén, ~ 600 méterre a híres „Csodatévő 7 tölgy”-től, madárcsicsergős fenyveserdő közepén búbos kemencés, felújítandó ház eladó.

telek területe: 1918 m2
ház alapterülete: ~ 65 m2
építési mód: vályog
fűtés: búbos kemence

A jelenlegi tulajdonosok néhány éve megkezdték az ingatlan felújítását.
A konyha részen a kemence etető nyílását és kéményét pecsétes téglával újrarakták.
A elektromos vezetékeket a falba bevésték, az elektromos hálózatot kiépítették, aggregátorról (ingatlanban marad) működőképes.

A fürdő kialakítása is elkezdődött, betonos aljzatot kapott középösszefolyóval, járólapozható állapotú. A szennyvízelvezetés is ki lett már alakítva.
A friss, tiszta vizet fúrt kút biztosítja, robbanó motoros szivattyúval.

A diófa árnyékában kellemes, autentikus tűzrakó hely van kialakítva.

A búbos kemence felújítás után, igazi kedvence lehet az egész családnak, hiszen kellemes meleget áraszt majd és a sut is használható lesz.

A felújítás befejezése a leendő tulajdonosra vár.
Az ingatlan minden évszakban könnyen megközelíthető, egy darabon aszfaltos úton (új kerékpár úton) és jó állapotú murvás úton. A közelben (néhány kilométerre) MOL telephely található, így az út egy része folyamatos karbantartás alatt van. A maradék földesút jó állapotú, könnyen járható autóval, kerékpárral egyaránt. A terület biztonságos, járőrszolgálat látja el az ellenőrzési feladatokat.

A területről néhány további információ:
"Az ásotthalmi Rívó-erdő egyedülálló facsoportja a "hét tölgyes" vagy öreg tölgyes. A kör alakban növő több mint száz éves kocsányos tölgy csoport különleges energiát sugároz, ezért csodatévő. A tölgyfa ölelése megszabadít a negatív gondolatoktól, és erősíti a pozitív tulajdonságokat. Fokozza a koncentrációs képességet,testileg-lelkileg is méregtelenít, tisztít. Javítja a vérkeringést és stimulálja a nyirokrendszert. Erről mindazok meggyőződtek már,akik meglátogatták ezt a helyet Ásotthalmon. Az energiaáramlás folyamatát Bolla Imre népgyógyász segített megérteni, a különleges helyre pedig Fackelmann István hívta fel a figyelmet. A tölgyfák úgynevezett hagyásfák, melyeket a tájékozódás miatt hagytak meg az alföldi síkságban. Ezek a fák azonban többet jelentettek ennél; pihenőhelyet, oltalmat és aki megpihent alattuk, az megújulva folytathatta útját. A hét tölgyfa közepén lévő kör alak, mint egy bölcső, hívogatja az embert. Az ég felé magasodó fák pedig gyökerüktől a törzsükön át áramoltatják az energiát, melyet ha neki dőlünk, vagy átöleljük, mi magunk is befogadhatunk...
Forrás: http://evfaja.hu/fa/2017/csodatevo-het-tolgyfa "Kivételes adottságú terület, mindenkinek ajánlom, aki kinyújtóztatná az idegeit, menekülne a város zajától és szereti a friss, üde levegőt, a madárcsicsergést és a békés hangulatot.


Irányár: 3.500.000 Ft

Kérem tekintse meg a tájékoztató alaprajzot!

Kérdéseivel, időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressen bármikor!

Tóth Renáta Kitti
Prémium ingatlanértékesítő

Rendszer adminisztrátor

Rendszer adminisztrátor

Back admin
Szeged
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban