Természetközeli, egyedi újépítésű ház amit látni kell!

1706 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A ház Győrtől karnyújtásnyira, de a nagyvárosi rohanó élettől mentes helyen, nyugodt, csendes , természet közeli, környezetben, a település egyik legkedveltebb részén helyezkedik el.
Az egyedi, nem mindennapi tervezésű, új építésű, nettó 160 négyzetméter alapterületű családi ház emelt szintű szerkezetkész és fűtés előkészített állapotban várja új tulajdonosát.
Igényes kivitelezéssel és magas minőségi anyagokból épült ingatlan alapgondolata az volt, hogy csodálatos természeti környezetben, egy tágas világos, felső kategóriás családi ház épüljön fel.
Az ingatlan dupla 1480 m2-es telken fekszik ahonnan csodás panoráma tárul elénk a Dunai töltés irányába.
A háznak kiváló a tájolása, a napsütötte, tágas, világos terek jellemzik és teraszokról remek kilátás nyílik a környezetre. Nagyméretű nappaliján kívül 3 szoba +konyha, méretes fürdő, külön illem helység és háztartási helyiség is helyett kapott. A belső munkálatok lehetővé teszik , hogy mindenki saját ízlésére formálhassa.


Kondor Viktória

Kondor Viktória

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 234 6108
Kondor Viktória

Kondor Viktória

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 234 6108

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.