Természetre néző kertvárosias lakóövezeti telek!

5866 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Természetre néző építési telek!

Zalaegerszeg Gálafeji városrészében kínálom megvételre ezt a kertvárosias lakóövezeti telket. Besorolásának köszönhetően 25 % a beépíthetősége.
Földhivatali besorolása kert és nincs kivonva művelés alól.

Közmű ellátottsága: víz, csatorna a telken a villany az épületben. Az épület mögött rendelkezésre áll egy 2 m3-es ciszterna is.
A terület 1531 m2, enyhén lejtős és részben körbekerített.
Kertészkedés a hobbija? Itt a gyümölcsfáknak köszönhetően (alma, cseresznye, barack, szilva, dió) kiélheti szenvedélyét. Ezen felül a terület végében egy kis erdő rész is több lehetőséget rejt magában.

Az 1980 környékén épült épület felső szintje könnyűszerkezetes és pala tetővel fedett. A pince tégla falazatú és száraz. A szintek közötti közlekedést kívülről lehet megoldani. Helyiségei az alaprajz szerinti elrendezésben.

Gálafej az aktív lakóközösségének köszönhetően, dinamikusan fejlődik. Igazán kellemes, nyugodt és csendes kertvárosias lakóövezet. A térségben polgárőrség járőrözik, ezért a közbiztonság is kiváló.

Az infrastruktúra 4 km-en belül elérhető: posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola, óvoda, bölcsőde, sportolási lehetőség stb. minden ami a mindennapi élet kényelmét és szükségét szolgálja.

Jöjjön és szeressen bele!

Kérdésével hívjon bizalommal!

Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Ingatlanértékesítő
Zalaegerszeg
+36 (70) 420 6829
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.