Tiszta udvar, rendes ház Mosonmagyaróváron

1734 Nyomtatás Ajánlás Facebook

M.óváron 4 szoba+nappali, nyitott terek, dupla garázs, parkosított udvar! Érdekli?

Mosonmagyaróvár Bécs felé utolsó városunk. Gazdag történelme, múltja van. Egyetemi kisváros, regionális központ.
A város Halászi lakótelepi részén kínálok megvételre egy 19-ben felújított, kifejezetten jó állapotú házat. Maga az épület a 1994- ben épült téglából. Felújítás során cserélték a víz-, lefolyó-, villanyvezetékeket, új fűtésrendszert kapott a ház. Bel és kültéri nyílászárók is újak. Tetőcsere után szigetelték az épületet. Dupla garázs, távirányítós kétfelé nyíló kapu, fedett terasz és fedett bejárat. Parkosított, térkövezett udvar telepített öntöző rendszerrel. Telek 720 nm, ház hasznos belső lakóterülete 135 nm.
A házba kis szélfogó előszobán keresztül jutunk. Beljebb lépve hatalmas egybefüggő légtérben találjuk magunkat. Kandallós nappali-étkező-konyha-közlekedő folyosó mind egybe nyílik, kis híján 50 nm!
Érdekes elrendezése van a helyiségeknek. Az épület egyik részén három szoba a fürdővel, másik felén a nappali egy dolgozó szobával. A korán fekvőket nem zavarják a későig fent levők. Csak a dolgozó szoba félszoba méretű. Fürdőben kétszemélyes masszázskád. Külön WC, és külön mosó fülke. Egymás tetején elfér a mosó és a szárító gép.
Fontos, ha nem a legfontosabb a konyha. „L” alakú konyhapult, pár lépéssel elérhető minden, még a kamra is.
Gázkazánnal fűtik a házat, padlófűtés és radiátor kombinációval. Kettő klíma van beépítve és a nappaliban kandalló a harmadik fűtési lehetőség.
Olyan érdeklődőnek ajánlom, aki már nem akar a felújítással bajlódni, gyorsan akar költözni, nem akar veteményes kertet, de szereti a virágokat.
Ára: 67.490.000 Ft
Amennyiben a Mosonmagyaróvári családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház, lakás felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon: 0630/601-9095. Irodánk segítséget nyújt CSOK és hitel-ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű ügyintézésében.

Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.