Titkos tipp családi ház

492 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Székesfehérvár Maroshegy kertvárosi részén kínálom eladásra, ezt a csendes zsákutcában fekvő, intim belső udvarral rendelkező csodálatos családi házat. Az igényes, luxus elemeket tartalmazó kialakítás miatt ideális otthona lehet egy, vagy többgyerekes családnak, akik tényleg nyugalomban és luxusban szeretnék élni a mindennapjaikat.

Az épület egy 1220 négyzetméteres parkosított telken fekszik. A földszinten nappali, étkező, konyha, 3 szoba, egy zuhanyzós + sarokkádas fürdőszoba, egy WC és egy kivülről megközelíthető garzonlakás kapott helyet 116 négyzetméteren.
Az egyik szobában levő lépcsőn keresztül is megközelíthető az alagsor, ahol konditerem, finn szauna és jacuzzi valamint a mosókonyha kapott helyet. Itt található még egy tágas tér, ami akár sportolásra, rendezvényekre, biliárdteremnek stb. alkalmas. Összesen itt is kb. 74 négyzetméter áll a rendelkezésre.

A nappaliból közvetlen kijárat van egy hatalmas teraszra és a szeparált belső udvarra, ahol a tujákkal teljesen körbezárt kert és egy dupla állásos, fűtött garázs kapott helyet. Az udvarra az utcáról egy távirányítós kapun tudunk bejutni.

A ház 2001-ben épült és 2019-ben esett át egy átalakításon és egy teljes felújításon. A belső elrendezést jól átgondolt terek jellemzik. A kivitelezés mindenhol minőségi anyagok felhasználásával történt.

A fűtés gázkazánnal történik radiátoros hőleadással. A nappali részben egy kandalló is található, ami hangulatos meleget tud varázsolni a hideg téli estéken. Az udvari, önálló kislakást elektromos fűtés melegíti. Az ablakokon redőny gondoskodik a megfelelő árnyékolásról. A nyári meleget pedig klímaberendezés segít elviselhetővé tenni.

Elhelyezkedés szempontjából szinte ideális helyen van ez az otthon. Az autópálya és a város is pár perc alatt elérhető autóval. Aki esetleg a tömegközlekedést választja annak is csak pár perces séta, hogy a közeli buszmegállót elérje. Parkolásra a garázsokon kívül van még hely a ház udvarán vagy akár a ház előtt az utcán is több autó számára.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!
Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban