Tö-ké-le-tes!

465 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A Nagykörúttól pár perc sétára, a Rózsa utca és Dob utca sarkán eladóvá vált egy tökéletes, 90 nm-s, teljesen felújított polgári lakás!

A belsőépítész tulajdonos által teljesen egyedire tervezett lakás felújítása során az összes belső falat lebontották, és teljesen egyedire tervezték a belső tereket: a tágas nappali mellé egy nagyobb és 3 kisebb hálószobát, gyönyörű tágas konyhát, gardróbot, fürdőszobát és egy plusz külön mellékhelyiséget terveztek.

Szinte minden helyiségnek megvan a maga különlegessége: a nappaliban az egyik falra mérnöki pontossággal kerültek fel kis ledlámpák, valamint egy világító szegélyű álmennyezet. Itt található egy elektromos kis látványkandalló, valamint egy beépített borhűtő, mely különböző hőmérsékletűre tudja hűteni a fehér- ill a vörösborokat. A nagyobb hálóba egy külön ledfal került, mely több színben tud világítani, és amely elválasztja a puha szőnyeggel borított gardróbot. Ebben a kis gardróbban zárható széf is van.

A 3 kisebb háló különlegessége, hogy mindegyik rendkívül világos, és egyik sem négyszög alakú -emiatt izgalmas terek jellemzik őket.

A lakás éke a konhyarész, és nem csak a 'méregdrága', igényes és minőségi Nobilia konyhabútor miatt; 3 fő részére kényelmes étkezési lehetőséget biztosít a belső konyhasziget, és a pakolást a teljesen beépített, sok fiókos konyhaszerkrény segíti. A konyhában is különböző hangulatos, világító elemek lettek beépítve.

A fürdőbe masszázskád került, mely jól mutat a világos, külföldről rendelt csempék között.

A meleget nagy teljesítményű BOSCH kazán radiátorokon keresztül biztosítja.

Egyéb extrák: wifis klíma, riasztó, bevezetett kondenzvíz elvezetés, beépített szelektív hulladékgyüjtő és még tovább lehetne sorolni....

A közös költség: 28.000 Ft, mely tartalmaz egy nagyobb felújítási alapot is. Ennek köszönhetően a már tetőt szigetelték, és födémet is felújították.

Mivel a lakás első emeleten van, így akár irodának, akár rendelőnek, akár befektetésnek veszi valaki, mindenképp jó üzletet csinál, bár ha én venném meg, biztos beköltöznék...

Horváth Fruzsina

Horváth Fruzsina

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 829 8863
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.