Több generációs családi ház

3126 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa kedvelt családi házas övezetében, Sáncban vált eladó ez a két generációnak is életteret biztosító családi ház. Az épület 2 szintje külön külön is megközelíthető. Az épület hasznos alapterülete 260 nm, melyben helyet kapott egy 56 nm nagyságú, dupla beállós garázs is. A házhoz tartozó terület könnyen karbantartható, összesen 560 nm nagyságú.
A felső, tetőtéri rész jó állapotnak örvend, a földszint korszerűsítést igényel. Az évek során megtörtént a tetőszerkezet felújítása. A felső szint új nyílászárókat, valamint új villamoshálózatot kapott. Az egész épület kívülről 10 cm vastag homlokzati szigetelést kapott. A tetőtér fűtéskorszerűsítése is megtörtént. Az emeleti szint fűtéséről cirkó kazán gondoskodik radiátorokon keresztül, míg az alsó szint konvektoros fűtésű. Az alsó szint helyiségei egy dupla beállós garázs, 2 tároló, 2 teljes értékű szoba, konyha, nappali, szélfogó, terasz, lépcsőház. A tetőtér helyiségei pedig lépcsőház, nappali, 2 teljes értékű szoba, fürdőszoba,erkély, konyha, kamra, közlekedő.
A tulajdonos értékegyeztetéssel kisebb értékű lakást beszámítana a vételárba. Nagyobb családoknak, több generációnak is ideális életteret biztosíthat! Megtekintéshez telefonos egyeztetés szükséges!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban