Több generációs családi ház Tótszerdahelyen

2907 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Zala megyében, a horvát-szlovén-magyar hármashatár közelében, Tótszerdahelyen eladó egy több generációs családi ház. Az 1131 nm-s területen található 160 nm hasznos alapterületű emeletes családi ház 1987-ben épült. Az épület meghosszabbításában melléképületek találhatóak, melyben egy dupla beállós garázs is helyet kapott.

Az ingatlan statikailag nagyszerű állapotban van, gépészeti felújítást nem igényel. Esztétikai felújítás után nagyszerű és fiatalos otthon alakítható ki, de jelen állapotban is tökéletesen alkalmas egy új élet elkezdéséhez. 2018-ban a ház fűtése korszerűsítve lett, a helyiségek melegét egy kondenzációs gáz-cirkó kazán biztosítja. Ekkor kapott új műanyag nyílászárókat az ingatlan központi része, a nappalival egybe kötött ebédlő is.

Az ingatlan településben belüli elhelyezkedése kedvező. Az utca csendes, és biztonságos. Az épülethez tartozó terület, és a melléképületek nagysága akár állattartásra, gazdálkodásra is alkalmas. A házat mindenkinek csak ajánlani tudom, aki nyugodt környezetben képzeli el új otthonát. Nagyobb családok részére is ideális választás lehet!
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

PRÉMIUM INGATLANÉRTÉKESÍTŐ
Letenye
+36 (30) 551 8808
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.