Több generációs otthon Sasad szívében

155 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Több generációs otthon Sasad szívében!

Önnek ajánlom ezt a tágas, napfényes több generációs családi otthont, mennyiben fontos Önnek az óriási élettér, a csendes környezet.

Ez a fantasztikus ház maga a főnyeremény!
A ház egy csendes utcában helyezkedik el, de mégis könnyen elérhetőek a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások.
A három szintes épületben tökéletesen elkülönülnek a különböző funkciók.
Új otthona a földszinten tágas élettérrel várja haza, a nappali impozáns, közel 70 m2-es területtel rendelkezik, mellette helyezkedik el a hatalmas étkező, innen nyílik a szintén tágas, világos konyha.
A nappali óriási üvegfelületeinek és dél-nyugati, nyugati fekvésének köszönhetően nagyon világos. A dél-nyugati oldalon helyezkedik el a 21 m2-es terasz.
Az étkező ablakain keresztül a sashegyi panorámában gyönyörködhet.
Ezen a szinten található még egy WC kézmosóval és egy kamra.

A tágas lépcsőházban feljebb haladva találjuk a hálószobák szintjét. 3 hálószoba továbbá két fürdőszoba és egy gardrobszoba fogja az Ön és családja kényelmét szolgálni.

A nappali szintről lefelé haladva találunk egy komplett lakrészt. Nappalival, konyhával, teljes értékű fürdőszobával, hálószobával és a hátsó kertben egy csendes 15m2-es terasszal.
Ennek a szintnek külön bejárata is van, valamint itt helyezkedik el a két gépkocsi számára elegendő helyet biztosító garázs, amelyet két külön nyíló távirányítású kapun érhetünk el. A garázs mellet kialakításra került egy háztartási helyiség és egy WC is.

A ház tekintélyes méretekkel rendelkezik a három szint alapterülete összesen 378 m2
A méretén kívül a felhasznált anyagok minősége és alkalmazott színek harmóniája is figyelemre méltó.

A kert teljesen parkosított automata locsoló rendszerrel ellátott.

A ház a 80-as évek elején épült, az elmúlt években szinte teljes felújításon esett át. Energia felhasználása alacsony, a melegvíz ellátásról 2 db gáz cirkó gondoskodik. Nyáron klímaberendezés biztosítja a kellemes hőmérsékletet.
A ház méretéhez képest a gázfelhasználása kedvező, köszönhetően a külső szigetelésnek és a műanyag, dupla üvegezésű nyílászáróknak.

A biztonságról riasztóberendezés gondoskodik.

A bútorok megegyezés szerint az ingatlannal együtt szintén megvásárolhatóak.

A ház tulajdonviszonyai rendezettek. Ugyan osztatlan közös tulajdonban van a szomszédos házzal, de megosztási szerződés született így probléma nélkül megvásárolható akár hitelezhető is.

Hívjon még ma és tekintse meg ezt a szuper családi otthont.

Irodánk csapata segítségével teljeskörü szolgáltatást nyújtok az adás-vétel lebonyolítása során.
Szükség esetén díjmentes hiteltanácsadással, jogi tanácsadással és energetikus biztosításával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Mátyás Szilárd

Mátyás Szilárd

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 246 9532
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban