Több hasznosítási lehetőség, egy ingatlanban

458 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Az Újgyulai városrész szomszédságában helyezkedik el az az ingatlan, amelyet eladásra kínálok kellemes, nyugodt, város széli környezetben.
Az ingatlan és a hozzá tartozó terület a belterülethez viszonyítva 100 méterre fekszik és olyan dűlőn, ahol lakóházak sora épült.
A 163 m2-es ingatlanban ma is bejáratott asztalos műhely működik. Ebből kifolyólag, elsősorban asztalos szakembereknek javasoljuk az ingatlan megvásárlását. Teljesen felszerelt, minden fajta szakipari gépekkel találkozhatunk a műhelyben, ami a fa feldolgozásához, kialakításához szükségeltetik, amelyek akár külön meg is vásárolhatóak, hogy ezt a csodálatos szakmát és vállalkozást tovább erősítsék az utókor számára.
Továbbiakban vállalkozó szellemű gazdálkodók számára is megfelelő teret biztosít az ingatlan, illetve a mellette elterülő 2358 m2 földterület. Akár állattartás céljára is átalakítható az ingatlan, mivel a válaszfalak gipszkartonból épültek fel, így könnyen bonthatóvá válnak.
Egyebekben csodálatos lakóingatlan kialakítására is megfelelő lehet, melynek a megvalósításának csak a fantázia szabhat határt. Az ingatlan nagysága több szoba, illetve nappali, amerikai konyha, fürdőszoba kialakítására nyújt teret. Belső építészetileg saját elképzeléseink, vágyaink szerint alakíthatjuk, rendezhetjük a különböző helyiségeket.
Az ingatlanba a gáz, víz, áramszolgáltatás bevezetésre került.
Főútvonali elhelyezkedése miatt a város központja pár perc alatt megközelíthető akár kerékpárúton is.
Fontosabb bevásárló központok a közelben épültek fel, így Aldi, Tesco, Spar.

Kedves érdeklődő!
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, valamint bármilyen kérdése van, vagy szeretné az ingatlant megtekinteni, akkor hívjon bizalommal:
Trungel Edit 06/ 303731760

Trungel Edit

Trungel Edit

Hitelügyintéző, ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (30) 373 1760
Trungel Edit

Trungel Edit

Hitelügyintéző, ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (30) 373 1760