Több lehetőség egy helyen befektetőknek

4934 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Új tulajdonosait keresem, ennek az azonnal költözhető, remek elosztású, exkluzív családi háznak!
Méreteiből adódóan több generáció részére is alkalmas az ingatlan, sőt a meglévő két szint mellett a tetőtér is beépíthető!

A 245 nm-es ingatlan 1981-ben épült, 1999-ben teljes felújításon esett át, mely magába foglalta a nyílászárók cseréjét műanyag, hőszigetelt nyílászárókra, mindegyik redőnyözött és szúnyoghálós is egyben, külső festést, új radiátorok, kazán, riasztórendszer beszerelését. Felújították a fürdőket, WC-ket, burkolatokat szintén kicserélték. A ház több oldala külső, 5 cm-es szigetelést kapott.
A felújítás során a tulajdonosok a legjobb anyagokat használták fel: a boltíveket fadekorációval látták el, a falak és kiegészítők teljes összhangban állnak, hasonlóan sokat adtak a falak és a plafon dekorációjára is!

A ház 2780 nm nagy telken fekszik. Földszintjén egy előszoba, két szoba, egy mosdó, WC, kialakítható zuhanyzó és garázsok kaptak helyet. Az egyik szobában beépítettek egy kisebb válaszfalat is. A másik szoba járólapozott. Ha több generáció szeretne itt lakni, ezt a helyiséget konyha+étkezővé is át lehet alakítani. Ebből a szobából jutunk el a mellékhelyiséghez is, ahol a zuhanyzófülke tusoló részét már kialakították, már csak talán egy vidám zuhanyfüggöny hiányzik a zavartalan tusoláshoz.

Az emeletre az előszobából induló lépcsőn jutunk fel. Ezen a szinten szintén megtalálhatók azok a helyiségek, melyek egy család számára szükségesek:
2 és fél szoba, egy nagy nappali, külön kádas fürdőszoba és WC, valamint a konyha. A konyhából egy, a garázs tetején fekvő teraszra jutunk ki, így, a magasból a kilátás sokkal élvezhetőbb.
Az emeleten az utcára néző szobák mindegyike előtt erkély húzódik.

A házat, remek elosztása és a dekorációk mellett több említésre méltó dolog is kiemeli a hasonló ingatlanok közül:
- kétszintes, minden szinten megtalálhatók azok a helyiségek, melyek biztosíthatják két generáció együttélését is
- a tetőtér beépíthető
- a házban nagy beépített szekrények adnak lehetőséget a tárolásra
- több raktárhelyiség is helyet kapott a ház mögött, illetve a ház folytatásaként is
- az udvaron található épületek műhelyként, garázsként is szolgálhatnak, így ha igénye van rá, saját vállalkozását otthona közvetlen közelében tudja végezni
- a műhelyek mögött hatalmas füves terület húzódik, melynek csak a hátsó részébe ültettek gyümölcsfákat, az első rész a kisgyermekes családok kedvelt szórakozóhelyévé válhat.

Ajánlom mindenkinek, aki egy fokkal magasabbra akarja emelni a mércét, vállalkozását otthonról szeretné végezni vagy akár több generációnak, akik együtt, mégis kicsit elkülönülve szeretnének élni!

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem keressen elérhetőségeim bármelyikén.
Az adásvétel során teljeskörű lebonyolítást vállalunk, igény esetén díjmentes, bankfüggetlen hitel és CSOK tanácsadással, ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket.

Takács Zoltán

Takács Zoltán

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 156 6513
Takács Zoltán

Takács Zoltán

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 156 6513