Több lehetősség egy helyen!

6976 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Több lehetősség egy helyen!

Eladásra kínálom Gyulán, a belvárostól mindössze gyalogosan 2 perc távolságra lévő 70-es években épült és 2020-évben teljes felújításon átesett családi házat. Az ingatlan elosztása kiválóan alkalmas apartmanozási célokra is, mivel két teljesen különálló lakrész lett kialakítva. A két lakrészhez külön-külön találhatunk 1 szobát, konyhát, fürdőszobát, WC-t, illetve külön mérőórákat is beszereltek. A ház a falújítása során új villamoshálózatot, fürdőszobát és nyílászárókat kapott. A ház vegyes falazatú, amelyet a felújítása során külső hőszigeteléssel és részben új nyílászáróval láttak el, ezért a fenntartási költsége igen alacsony lett. A ház fűtését egy korszerű kondenzációs gázkazán biztosítja, amelyhez új lapradiátorok biztosítják a takarékos hőelosztást.

Az ingatlan lakóterülete: 74 m2.
A telek összesen: 350 m2.

Az ingatlan belső elosztása: előszoba, folyosó, 2 szoba, 2 konyha, 2 fürdőszoba, 2 WC.

Az udvari részen gépkocsi számára kialakított fedett beálló lett kialakítva.

Amennyiben ez az igen jó helyen lévő, praktikus elosztású, teljesen felújított, alacsony fenntartási költségekkel élhető ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 0670/4574-392 telefonszámon.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.