Több, mint nyaraló!

611 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kiváló elosztású, tehermentes családi ház nagy kerttel, borospincével! Ha Ön békére, nyugalomra vágyik, ne keressen tovább!

Komárom Koppánymonostor városrészén, az autópályától és Belvárostól 15 percre, csendes utcában kínálok megvételre egy 1998-ban épült, 2010-ben teljesen felújított 51 m2-es tégla házat 9 m2 fedett terasszal. Megközelítése elektromos kapun keresztül lehetséges, tartozik hozzá 936 m2 saját telekrész fedett pavilonnal, borospincével, egy nagyobb (5m2) és egy kisebb (1,5 m2) kerti tárolóval. Több autó parkolására alkalmas udvari beálló került kialakításra a ház előtt.

Az egyszintes ingatlan elrendezése: nappali-konyha-étkező teraszkapcsolattal, 2 hálószoba, kamra, fürdőszoba és WC.

A fűtésért és melegvízellátásért gázkazán felel, melyet padlófűtéssel kombináltak. Az egyedi fa nyílászárók reluxával és szúnyoghálóval felszereltek. A 30 cm-es téglafalak 15 cm-es külső hőszigetelést kaptak, a villany és vízvezetékek cseréje a felújítás során megtörtént, a nappaliba légkondícionáló berendezést szereltek fel.

A szépen parkosított udvarban kerti csapok, a pavilonban áram, a kertrészben szőlő és gyümölcsfák találhatók.

Az utca végén buszmegálló, a környéken iskola, óvoda, orvosi rendelő és egyéb szolgáltató egységek megtalálhatóak. A Monostori Híd (Szlovákia), a Duna, az Ipari park pár perc alatt elérhető.

Ideális választás mindazoknak, akik csendes környezetben, a hangulatos kert előnyeit kihasználva szeretnék élni mindennapjaikat, vagy akik a nyüzsgő mindennapokat maguk mögött hagyva, varázslatos környezetben töltenék hétvégéiket!

Az ingatlan jelenleg hétvégi ház, udvar besorolású, azonban igény esetén családi házzá átminősíthető.

Jöjjön, nézze meg ezt a kifejezetten kedves, békés otthont!

További részletekért érdeklődjön a 30/426 4792-es számon!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Irodánk teljes körű szolgáltatást biztosít, díjmentes jogi tanácsadással és bankfüggetlen hitelügyintézéssel várjuk!

Dr. Benke Hedvig

Dr. Benke Hedvig

Prémium ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 426 4792
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.