Tökéletes családi ház a belvárosban!

513 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Tökéletes családi ház a belvárosban!

Eladásra kínálom Gyula Füdrőváros szívében a belvárosban, de mégis egy csendes utcában található, a fürdőtől és a város központtól is 10 perc gyaloglással megközelíthető 1970-es években épült és 2015-ben felújított családi házat. Az ingatlan 60 cm-es vályog falazattal rendelkezik, amelyet külső hőszigeteléssel láttak el, illetve aláfalazása, szigetelése is megtörtént. Az ingatlan új hőszigetelt nyílászárokat is kapott. A ház mind kívülről, mind belülről nagyon szépen fel lett újítva. A viszonylag nagy nappali helyiség egy szép, dekoratív amerikai konyhával rendelkezik. A villamos hálózat cseréje és a fűtés korszerűsítése is megtörtént, mivel egy korszerű, új típusú kondenzációs gázkazán és a hozzá tartozó lapradiátorok oldják meg a ház fűtését. A parkosított udvaron egy hatalmas filagória (kerti kiülő), dísznövényzet, autómata öntöző berendezés, fúrt kút, tágas garázs található, amit egy gyönyörű kovácsolt vas kerítés ölel körbe.

Az ingatlan lakóterülete: 112 m2.
A telek összesen: 558 m2.

Az ingatlan belső elosztása: előszoba, nappali, konyha, 2 szoba, fürdőszoba, Wc, kamra.

A parkosított udvaron egy fúrt kút, a hozzá csatlakoztatott szivattyúval látja el a kert locsolását, egy kiépített locsoló rendszerrel. A gépkocsival történő beállást az udvarra egy elektromos kapunyitó teszi kényelmessé.

Amennyiben ez az igen jó helyen található, praktikus elosztású, felújított, alacsony fenntartási költségekkel rendelkező ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 0670/4574-392 telefonszámon, a héz bármelyik napján.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392