Tökéletes családi ház a kertvárosi részen!

4754 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Tökéletes családi ház a kertvárosi részen!

Kihasználatlanság miatt eladóvá vált Gyula Fürdőváros Galbácskerti városrészén egy csendes, rendezett utcában lévő, a belvárostól és a fürdőtől 10 perc gyaloglással megközelíthető 1980-as évben épült és 2020 évben felújításon átesett tégla falazatú családi ház.

Az ingatlan helységeinek elosztásából adodóan tökéletes lehet akár több generációs családok részére is, mivel a házban egy tágas ebédlő, illetve három külön bejáratú nagy szoba lett kialakítva. A konyha is korszerű, amelyhez tartozik egy szép és hűvös kis kamra is. A ház központi részén egy közlekedőt találhatunk, amelynek köszönhetően az összes helység külön-külön megközelíthető, így könnyebbé téve a mindennapi együttélést akár nagyobb családok részére is. A korszerű és jól felszerelt fürdőszoba mellett lett kialakítva egy tágas és szép mellékhelység. Az ebédlőből lehet megközelíteni a ház parkosított udvarán lévő fedett teraszt, ahonnan a kazánházba juthatunk. A kazánházban egy korszerű gázkazán és egy újszerű villany bojler is található. A ház fűtésére a gázkazánon kívűl egy vegyes tűzelésű kazánnal is rásegíthetünk, mivel a fűtési rendszerre mindkettő rá van kötve és napi használatban van. A házban a felújítás során az ipari áram is bevezetésre került, ezzel akár egy saját vállalkozást, vagy egy későbbi korszerűsítést (napellemes fűtés) is könnyebben kivitelezhető. A felújítás során az ingatlan nyílászárói is kivétel nélkűl ki lettek cserélve új, korszerű, műanyag és hőszigetelt üveggel ellátott nyílászárókra.
A ház parkosított udvarán egy öntözőberendezés is a tulajdonosa rendlekezésére áll, amelyet mechanikus úton (kézzel) lehet elindítani az ott található fúrt kút segítségével.
A ház építése során a tetőtéri rész is összközművesítve lett, ezért annak esetleges későbbi beépítése is könnyen kivitelezhető.
Az ingatlan udvarán található továbbá egy tágas garázs, amely előtt egy ötletesen kialakított előtető látható. A garázs mellett pedig egy fűtött nyári konyhát találunk, ahol szintén ki lett alakítva egy mellék helység.

Az ház lakóterülete: 107 m2.
A fedett terasz területe: 20 m2.
A parkosított udvar összesen: 400 m2.

Amennyiben ez a tökéletes elosztású, igényesen felújított, alacsony fenntartási költségekkel rendelkező ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06 70 / 457-4392 telefonszámon, a hét bármelyik napján.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.