Ez az ingatlan foglalózva van

Tökéletes családi ház eladó Győrzámolyon

3119 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Családi házra vágyik, ahol minden megvan és minden egyben van? Igényes, jól átgondolt és még jó helyen is található! Kell ennél több? Jöjjön és nézze meg ezt a nagyszerű ingatlant!

Győrzámoly forgalomtól mentes, de könnyen megközelíthető utcájában kínálok megvételre egy 104 m2 alapterületű, kiváló minőségben megépített, nappali + 3 hálószobás családi házat.

Az ingatlan 2011-ben épült az akkori előírások szerinti legmagasabb műszaki tartalommal, passzív jelleggel. A falak 30 cm-es Leier téglából készültek, külső hőszigetelése 10 cm, kivéve az északi oldalt, ahol 15 cm szigetelést kapott.

A vasbeton födém 16 + 2 cm járható szigeteléssel ellátott, USB borítású. A padlás a ház teljes alapterülete felett hasznos rakodóteret biztosít.

A ház elrendezése kifejezetten előnyös, nagyon jól elkülönül a nappali élettér és a hálóegység: előszoba, külön WC, nappali, étkező, konyha, kamra, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba WC-vel, háztartási helyiség, közlekedő, terasz

A fűtést és melegvíz ellátást kondenzációs gázkazán biztosítja, mely padlófűtéssel kombinált. Alternatív fűtésként egy teljesen egyedi megoldás, az ún. tömegkályha áll az új lakók rendelkezésére. Begyújtásával 3 helyiség fala melegszik fel és sugározza a hőt órákon át. A meleg nyári napokon a hűtésért légkondicionáló berendezés felel.

A nyílászárók Rehau típusú fehér műanyag ablakok 3 rétegű, hőszigetelő üvegezéssel, szinte mindenhol redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. Minden helyiség járólap burkolatot kapott, kivéve a hálószobákat, melyek laminált padló borításúak.

A közel 20 m2-es teraszról a gyönyörűen parkosított udvar látványa fogad. A kert vakondhálóval ellátott, a nyári hónapokban különféle gyümölcsfák (cseresznye, szilva, sárgabarack, nektarin, alma, körte) zamatos termése vár az itt élőkre!

A ház mögött fatároló található, amely mellett külön tárolóépület szolgál a kerti szerszámok, bútorok, gépek kényelmes, védett elhelyezésére. Az öntözés fúrt kútról megoldott.

Győrzámoly Győr vonzáskörzetének egyik kedvelt települése, köszönhetően a csodás természeti adottságainak, fekvésének és a faluban elérhető szolgáltatások széles kínálatának. A Szigetköz legnagyobb települése csak egy karnyújtásnyira van a várostól, fejlett infrastruktúrája nagyban megkönnyíti és élvezhetővé teszi az itt lakók életét: iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, boltok (CBA, Spar, Coop) és egyéb szolgáltató egységek egyaránt megtalálhatók.

További részletekkel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! 30/ 426 4792

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Az adásvétel során teljeskörű lebonyolítást vállalunk díjmentes jogi tanácsadással, bankfüggetlen hitelügyintézéssel!

Dr. Benke Hedvig

Dr. Benke Hedvig

Prémium ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 426 4792
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban