Tökéletes telephely Felsőrákoson

1541 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapest X. kerületében, a Keresztúri úton forgalmas, frekventált helyen eladó egy ipari ingatlan, amely jelenleg autómosóként üzemel. A közelben több autókereskedés és szerviz is megtalálható, valamint az erre áthaladó erős forgalom biztosítja a folyamatos bevételt.

Az épület acélszerkezetes és szendvicspanel borítású, melynek alapterülete 300 nm. A főépület 160 nm-es, a belmagassága 4,5 m. Itt található egy galéria (60 nm) amely kiválóan alkalmas raktár, öltöző vagy egyéb szociális helyiség kialakítására. A főcsarnokhoz kapcsolódik még egy 80 nm-es, 3 m belmagasságú fedett épület is. Az ingatlan fűtését hőszivattyú látja el, a 3x80 A-es ipari áram rendelkezésre áll.

A megadott ár a 300 nm-es felépítményre, valamint az azt körülvevő 1000 nm-es rész használatára vonatkozik. A terület a MÁV tulajdonában van, de egy nagyon kedvező, határozatlan idejű bérleti szerződés van folyamatban, melynek az ára csak az inflációval emelkedhet.

A jelenlegi autómosó is tovább működtethető, azonban bármilyen kereskedelmi célú tevékenység is végezhető ezen a kiváló, forgalmas telephelyen. Tökéletes helyszín lehet akár egy autó- vagy gumiszerviz részére, kisebb kertészet kialakítására, vagy a vasút közelsége miatt a MÁV kiszolgálását végző vállalkozás részére is. A lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt!

Amennyiben egy jövedelmező vállalkozást szeretne vásárolni, vagy csak egy telephelyre lenne szüksége hívjon bizalommal. Az ingatlan a hét bármely napján megtekinthető előre egyeztetett időpontban.

Jobbágy Zsolt

Jobbágy Zsolt

Ingatlanértékesítő
Siófok
+36 (30) 331 3229
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban