Tökéletes választás Abdán

725 Nyomtatás Ajánlás Facebook

2022 őszi átadással! TOP minőség, TOP design!

Szeretne Győr peremén, Abdán egy szuperjó, újépítésű, minőségileg kifogástalan családi házat?

A képen látható jobboldali, nappali+3 szobás, 112 m2 + 31 m2 terasz + 27 m2 erkélyes belső két szintes ikerház. Saját 490 m2-es zárt telken motoros bejárati kapuval. Az ár 69,9 mFt és emeltszintű fűtéskész állapotra vonatkozik. Kulcsrakész befejezés kérhető a kivitelezőtől.

A ház tervezése során a praktikumra és élhetőségre törekedtek, valamint hogy modern, de otthonos legyen. A szobák mérete és a lakás elrendelése kiváló. Az alap helyiségeken kívül kiépítésre kerül gardróbszoba, háztartási helyiség, tároló, gépészeti helyiség, valamint lépcső alatti tároló. A fürdőszobában épített zuhanykabin és fürdőkád is helyett kapott, így nem kell lemondani egyikről sem. A nagy ablakoknak köszönhetően a ház minden része rendkívül világos, valamint szuper designos nagy erkély található a felső szinten, a földszinten pedig nagyméretű terasz.

Prémium anyagválasztás jellemezi az egész épület kivitelezését. A ház fűtéséről a Stiebel Eltron prémium kategóriájú levegő-víz hőszivattyú gondoskodik padlófűtéssel, valamint mennyezethűtés biztosítja a helyiségek kellemes hőmérsékletét a nyári napokban. A főfalak 30-as, válaszfalak 10-es Wienerberger X-therm téglából készülnek, 20cm-es EPS szigeteléssel. Monolit betonfödémes, szigetelt lapostetős, kavicsterheléssel, napelem rendszer előkészítéssel. A ház hálózati kábelezésének köszönhetően gond nélkül telepíthető okos rendszer és kamera rendszer. Internorm nyílászárók lesznek, automata redőny előkészítéssel.

Az ár tartalmazza a bevezető út térkő burkolatát is!!

A környék csendes, mégis minden főbb célpont néhány percen belül elérhető.

Kitűnő választás olyanoknak, akik nem akarnak bajlódni a felújítással és építkezéssel. Gyönyörű tervezés, első osztályú minőség és kivitelezés. Ne maradjon le!

Kisebb-nagyobb családoknak, pároknak is kiváló! Állami támogatások széles köre természetesen igénybe vehető!
Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére. Hiteltanácsadás-ügyintézés. Ingatlanjogi ügyvéd, energetikus egy helyen, az Ön kényelme érdekében! Keressen bizalommal, akár hétvégén is: 06703643376

Karikó-Mukics Katalin

Karikó-Mukics Katalin

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 364 3376
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban