Tóparti panorámával rendelkező családi ház Győrzámolyon

674 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ha szeretne csodás környezetben, egy saját tó partján élni, élvezi a természet közelségét, de mégis ideális, ha egy nagyváros a közelben van, akkor szívből ajánlom ezt az újépítésű,csodás panorámával rendelekző házat.

Megvételre kínálok Győrzámolyon egy 110 nm-es alapterületű nappali+ 2 szobás csodálatos, tavi kilátással rendelkező 2021-ben épült ,könnyűszerkezetes családi házat.
A ház lakóterülete 110 nm, melyhez egy 40 nm-es fedett terasz tartozik, illetve a tetőtér szintén beépíthető, mely még bruttó 110/ nettó 75 nm-es lakóterületet jelenthet. A tetőtér bővítésére a tervek rendelkezésre állnak, illetve az összes kiállás már ki van alakítva, illetve a válaszfalak felállításához szükséges anyagok is fent vannak.
A falakon 25 cm-es szigetelés van elhelyezve,az ablakok 3 rétegű műanyag ablakok, a tetőn betoncserép van, mely alatt szintén szigetelés található.
A házban a melegről hűtő-fűtő klímaberendezések gondoskodnak, melyek 3,5/ 2 kwH teljesítményűek. A villany teljesítménye 3x16 A. A melegvizet egy 200literes elektromos bojler biztosítja. A víz ásott kútból(8 méter mélyről), tisztító által kerül be a házba.
A ház havi rezsije nagyon alacsony, mivel csak a villanyszámlával kell számolni, így ez összesen nagyjából havi 15.000 Ft-os összeget jelent.
A ház minőségi anyagokból lett kialakítva, a padlót nkíváló minőségű hajópadló fedi.
A házban a szennyvízelvezetés bio emésztőgödörbe történik. A gáz nincs bevezetve, de az utcában megtalálható, míg a vezetékes víz a ház előtt van.
A telek területe 618 nm nagyságú, melyhez még egy 300 nm-es közvetlen tóparti szakasz tartozik, ide akár mégegy stég vagy egy nagyméretű terasz is kialakítható. A tó orgászásra, strandolásra, csónakozásra, strandolásra alkalmas.
A kert éke a szépen kialakított kerti tó, mely csodás hangulatot biztosít.
A telken még egy 30 nm-es kerti ház is található, mely kerti szerszámok tárolására, vagy akár üzlethelységként is funkcionálhat.
A ház egy magántó partján áll, mely üdülőövezetnek számít, azonban állandó lakhatásra alkalmas, hitellel terhelhető.
A tó teljes területe körbe van kerítve, így csak a két elektromos kapun lehet bejutni, mely távirányítóval, vagy kapukód megnyomásával nyílik.
Az ingatlan ára igény esetén az összes bútort tartalmazza.
Ha felkeltetet érdeklődését, hívjon! Nézzük meg együtt!

Czuprák-Csehi Bettina

Czuprák-Csehi Bettina

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 639 8333
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban