Tótszerdahelyen családi ház és szerelő műhely egyben

970 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Letenye kisváros mellett, Tótszerdahelyen, csendes, nyugodt környezetben eladó ez 120 nm hasznos alapterületű családi ház. Az épülethez tartozó terület 3323 nm nagyságú, melyen állattartáshoz szükséges melléképületek valamint egy 1990-ben épített 60 nm hasznos alapterületű műhely kapott helyet.
A lakóépületen belül jelentősebb felújítási munkálatok nem történtek, de az ingatlan falazata masszív, statikai sérülés nem látszik rajt. Az alap, és a födém is beton. A tetőszerkezet 2002-ben részleges felújításos esett át, ekkor a padlástér szigetelése is megvalósult. A helyiségek fa tüzeléssel, kandallók segítségével fűthetőek. Gáz a ház oldaáig van bekötve. A lakóépület helyiségei: 4 teljes értékű szoba, nappali, konyha, fürdőszoba, kamra, tároló, és egy hosszú, világos, zárt terasz. A ház tökéletes alap lehet nagyobb családok életterének kialakítására. A műhely mérete és kialakítása miatt ideális bármely kisebb vállalkozás számára. A műhely 10 méter hosszú, 6 méter széles, és a hasznos belmagassága 3.10 méter. A fűtése vegyes tüzelésű kazánnal megoldott. A műhely szerelőaknával ellátott, akár személyautók javítására is tökéletesen alkalmas.
A település és a lakóingatlan is megfelel a falusi csok feltételeinek! Ha csendes, biztonságos környezetben szeretné kialakítani új életterét, és vállalkozását, megtalálta a magához illőt!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808