Tótszerdahelyen kiváló befektetési lehetőség!

3610 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Tótszerdahelyen, rendezett, kis horvát határközeli településen, vált eladóvá, egy korábban jól működő, 2004-ben épült, 1 szintes élelmiszer - vegyesboltként bejáratott kereskedelmi épület. Az ingatlan helyiségei: 1 egybefüggő 92 m2 nagyságú eladótérből, 3 kisebb raktár, iroda, kiszolgáló helyiségek, mosdó-WC-ből áll. A belső rész kifűtéséről egyedi gáz konvektorok gondoskodnak, a meleg nyári napok lehűtésében pedig, egy klíma segédkezik. Az teljes épület riasztórendszerrel biztosítva lett. Az ingatlanban található bútorokat és gépeket, az ár nem tartalmazza, mindezek külön megállapodás tárgyát képezik. Ezen ingatlan más jellegű hasznosításra is kiválóan alkalmas lehet. A teljesen elkerített udvarba, ahová gépkocsival vagy kisebb teherautóval be lehet állni, tartozik az épülethez egy dupla garázs is.
Remek választás lehet, amennyiben szeretne egy jól jövedelmező üzleti lehetőséget biztosító ingatlant vásárolni, hisz jelenleg a településen mindösszesen csak egy élelmiszerbolt található. Az ingatlan per és tehermentes, az ár irányár.
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.