Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Tótszerdahelyen tágas családi ház

2329 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Letenye kisvárostól 7 km távolságra, csendes, barátságos, hangulatos faluban, Tótszerdahely településen vált eladóvá ez a 126 nm hasznos alapterületű, családi ház. A házhoz akár gazdálkodásra is alkalmas, közel 3000 nm nagyságú terület tartozik.
A lakótér jó, azonnal költözhető állapotban várja az új tulajdonosát, köszönhetően a néhány éve végbement felújítási munkálatoknak. Megújultak az ingatlan nyílászárói, az ablakok műanyag profilszerkezetűek. Kicserélésre került a teljes a víz-és villamoshálózat. A lakótér új hidegburkolatokat kapott. Korszerűsödött a fűtési rendszer, a helyiségeket cirkó kazán fűti radiátorok segítségével. A ház helyiségei: amerikai konyha, nappali, 3 teljes értékű szoba, gardróbszoba, 2 fürdőszoba, erkély, közlekedő, terasz! Az ingatlan belső falain helyenként enyhe vizesedés nyomai láthatóak!
Nagyobb családok számára is tökéletes lehetőséget nyújthat az ingatlan. Kisebb ráfordítással igazán kiváló otthon kialakítható belőle. Nézze meg személyesen is, és szeressen bele!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban