Tótszerdahelyi, családi ház Eladó!

4241 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa és Letenye között, csendes, barátságos faluban, Tótszerdahelyen eladó ez a jó állapotú, 126 nm hasznos alapterületű családi ház. A ház egy hosszú, mintegy közel 3000 nm-s gondozott területen fekszik. A területen ásott kút is helyet kapott.
A családi ház 2014-ben jelentős felújításon esett át. Megújultak a víz és villamoshálózat elemei, valamint a hideg- és melegburkolatok. Kicserélésre kerültek az ingatlan nyílászárói is. Korszerűsítették a fűtési rendszert: a helyiségeket gáz cirkó kazán valamint egy vegyes tüzelésű kazán fűti radiátorokon keresztül. Kialakításra került egy hangulatos kis erkély is, mely egyik szobából érhető el. A családi ház helyiségei: 3 teljes értékű szoba, gardrób szoba, konyha étkezővel, nappali, 2 fürdőszoba, közlekedő, erkély.
Igényesen kialkított családi ház, ami akár nagyobb családoknak is kényelmes életteret biztosíthat. Akár Nagykanizsai lakás csere is megoldható lenne!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.