Tűt a szénakazalban, ingatlant a Bokorban!

166 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeged belvárosában, a Bokor utcában, 2 szobás, 4. emeleti, 57 m2-es erkélyes téglalakás eladó.

Az ingatlan főbb jellemzői:

- 57 m2-es lakótér
- jó állapotú
- alacsony fenntartású
- erkélyes
- műanyag nyílászárók szúnyoghálóval
- redőnyözött
- klímával felszerelt
- zárható, közös tároló

Az ingatlan 2020-ban esett át felújításon, ekkor került sor a konvektorok cseréjére, illetve a klíma is ekkor került beszerelésre. Az optimális hő- és hangszigetelésről műanyag külső nyílászárók gondoskodnak, az ablakok mellett a bejárati ajtó cseréje is megtörtént. A szobák parkettázottak, a többi helyiség csempeburkolattal rendelkezik.

A lakás a belvároshoz közel, mégis csendes, nyugodt környezetben található, hatalmas, lombos fák ölelésében.
Az ingatlan elhelyezkedése minden tekintetben kiváló: a Nagyállomás 5 perc sétára található, de tömegközlekedéssel a városban gyakorlatilag bárhová gyorsan el lehet jutni, hiszen az 1-es, a 2-es villamos, illetve a Tram train megállója 2 percre található. Az egyetemi épületek, a TIK gyorsan elérhetőek akár gyalogosan is.
A lakás tökéletes egyetemistáknak, fiatal pároknak, összeköltözőknek és kisgyermekes családoknak is. Adottságait is elhelyezkedését figyelembe véve akár befektetési célra is kiváló megoldást nyújt. Az ingatlant jelenleg albérlők lakják, akik szívesen bérelnék tovább a lakást. Akár teljes berendezéssel együtt is eladó.

Az ingatlan per- és tehermentes.

Irodánk teljeskörű szolgáltatást nyújt, így amennyiben hitel-, ügyvédi vagy energetikai ügyintézéssel kapcsolatban szeretne segítséget, hívjon, találunk rá megoldást!

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, és szeretné személyesen is megtekinteni, keressen bizalommal!

Kuk Diána
+36 30 456 8626

Kuk Diána

Kuk Diána

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 456 8626
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban