Üdülő Siófokon a Petőfi Sétánynál

758 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Siófokon a Mátyás Király utcában, 150 méterre a Balatontól, a Petőfi Sétány közvetlen szomszédságában eladó ez a 26 m²-es, 2. emeleti, tégla építésű, erkélyes üdülő. Az épület, amelyben összesen 19 üdülő található, rendkívül jól megközelíthető, közel van a parthoz és az udvaron parkolás is lehetséges. Az ingatlan üdülőként van nyilvántartva, teljeskörűen használható, azonban szezonon kívüli időszakban központilag a vízszolgáltatás nem elérhető.

A lokáció, a parkolás, az ingatlan kihasználhatósága, az alacsony rezsiköltségek biztosítják, hogy jó befektetés legyen ez az ingatlan, akár saját részre, akár bérbeadás céljából keres a part közvetlen közelében üdülőt.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, várom hívását, tekintse meg, akár hétvégén is!

We offer for sale this 26-sqm, second-floor, brick holiday home with a balcony located 150 meters far from the Lake Balaton in Mátyás király street, Siófok. The building, in which there are 19 holiday homes altogether, is especially well approachable, is close to the beach and there is parking possibility within the yard as well. The real estate is registered as a holiday home, can be fully used however in the off-season period the water supply is centrally unavailable.

The location, the parking, the usability and low overheads make this property a good investment opportunity either you are looking for a holiday home for your own or with the aim of renting.

In case you are interested, I am waiting for your call, and have a look, even at the weekend.

Barna József

Barna József

Cégvezető
Siófok
+36 (70) 772 2711
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban