Új 3 lakásos ház vagy apartmanház

116 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ritka előnyös lehetőségként csak Önökre vár ez a csodálatos, pár éve épült, új állapotú, 200 négyzetméteres lakótérrel és önálló wellness részleggel rendelkező eladó családi ház, 3 külön apartmannal, Gárdony – Dinnyésen. Igény szerint 3 vagy 2 önálló lakássá is átalakítható és több generáció vagy baráti társaságok otthona is lehet. De érdemes kihasználni azt is, hogy már működő apartmanházról van szó, itt már nem kell a nulláról kiépíteni a vevőkört. Egy hosszabb távon is nyereséges, kész üzletet kap, aki megveszi. Akár egyszerre tud lakhatást és komoly bevételi forrást is biztosítani. Ráadásul Budai lakást kb. 50 mFt-ig beszámítana a tulajdonos.

Minden új, hiszen a munkálatok pár éve fejeződtek be. Minden a legkorszerűbb és minőségi anyagok kerültek beépítésre. A nyílászárók több rétegűek, a téglafalak szigeteltek. A fűtés korszerű gázkazánnal működő padlófűtés. Az elektromos áramot a tetőn lévő napelemek szolgáltatják. Ennek eredményeként, eddig nem kellett áramszámlát fizetni, pedig mindegyik lakrészben található klíma is. Valamint a szauna és a jakuzzi fűtéséhez is az elektromos áram szolgál.

A konyhák, minden apartmanban, már a legdivatosabb, méretre készült beépített változatok, gépekkel szerelve, amik értelemszerűen itt maradnak.

Az ár tartalmazza a beépített bútorokat (pl konyha, wellness részleg tolóajtós tárolós stb) és a jakuzzit. A szauna és a többi bútor megegyezés tárgyát képezi. Akár kulcsrakészen, működtető és tulajdonos céggel együtt is eladó, ami szintén külön egyeztetett feltétekkel lehetséges.

A ház, egy helyi viszonylatban nagynak számító 2536 négyzetméteres telken fekszik, ami nagyon szépen parkosított. Kertészek telepítették és a gondozását is ők végzik. Saját fúrt kút biztosítja az automata öntözőrendszerhez a vizet. A kertben helyet kapott még egy kerti ház, ami helyet tud biztosítani kerti partiknak és a kert karbantartásához szükséges eszközöknek. Aki szeretne egy medencét, ő is örülhet, hiszen bőven van arra is hely. Az autók tárolására kövezett parkoló található a ház mellett.

Elhelyezkedés szempontjából szinte ideális. A Velencei tó és az autópálya is csak pár kilométer. Vasútállomás, autóbuszmegálló, minden pár perces sétával sétán belül. Érdemes megemlíteni, hogy 20-30 percenként indul vonat Budapestre, ami fél órán belül ott van. Gyorsabb, mint a reggeli dugóban autóval. Ezért sokan választják állandó lakhelyül is ezt a tóparti várost.

Komoly érdeklődőket várunk, akik nem szeretnének éveket várni egy ilyen méretű új építésű ház kivitelezésére és kockáztatni, hogy drágábba fog kerülni, mire elkészül. Az elmúlt hónapokban tapasztalt anyagok és munkadíjak áremelkedése ide is be fog gyűrűzni, ezért érdemem most lecsapni rá, amíg még ennyiért megvehető!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban