Új, belvárosi lakás megújuló energiával Fóton (A2)

2310 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Fót központjában épülő társasház 51,36 négyzetméteres emeleti lakását (A2) kínálom eladásra, mely tervezetten 2023 januárban kerül átadásra.
A 3 rétegű nyílászárók és az ytong falazat kiváló hőszigetelő tulajdonsága mellett a lábazatokon és tetőszerkezet alatt is szigetelő rétegek vannak beépítve, emellett a hőszivattyús rendszerrel működtetett radiátor is biztosítja a gazdaságos fűtést.

A déli tájolásnak és a 45 fokos tetőszerkezetnek köszönhetően napkollektorok kialakítására is lehetőség van. A lakásban a hidegburkolatok 5.000 Ft/m2 és melegburkolatok 4.000 Ft/m2 árig választhatóak felár nélkül, illetve a teraszon és erkélyen fagyálló kerámia lesz lerakva.

Parkolásra a külön megvásárolható fedett autóbeállóban van lehetőség, mely a belső udvarban található.
Az ingatlan közvetlen környezetében a szolgáltatások széles kínálatban állnak rendelkezésre, pár perc sétára találjuk az oktatási-nevelési intézményeket, boltokat, éttermeket, bankot, de a hivatalos ügyeket is gyorsan intézhetjük a majdnem szomszédos önkormányzati hivatalban. A közelben megálló tömegközlekedési eszközök révén gyorsan elérjük Budapestet és a környező településeket.

A lakás megvásárlásához lehetőség van CSOK, illetve zöld hitel igénylésére is.

Valósítsa meg álmait ebben a csodálatos újépítésű lakásban Fót központjában, és költözzön még be ez évben. Ha felkeltette érdeklődését ez a korszerű fűtéssel ellátott belvárosi lakás, kérem, keressen az elérhetőségeim egyikén.

Mátyás Szilárd

Mátyás Szilárd

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 246 9532
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban