Új, belvárosi lakás megújuló energiával Fóton (B6)

4018 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Fót központjában épülő társasház 54 négyzetméteres tetőtéri lakását (B6) kínálom eladásra, mely tervezetten 2023 januárban kerül átadásra.
A 3 rétegű nyílászárók és az ytong falazat kiváló hőszigetelő tulajdonsága mellett a lábazatokon és tetőszerkezet alatt is szigetelő rétegek vannak beépítve, emellett a hőszivattyús rendszerrel működtetett radiátor is biztosítja a gazdaságos fűtést.

A déli tájolásnak és a 45 fokos tetőszerkezetnek köszönhetően napkollektorok kialakítására is lehetőség van. A lakásban a hidegburkolatok 5.000 Ft/m2 és melegburkolatok 4.000 Ft/m2 árig választhatóak felár nélkül, illetve a teraszon és erkélyen fagyálló kerámia lesz lerakva.
Parkolásra a külön megvásárolható fedett autóbeállóban van lehetőség, mely a belső udvarban található.
Az ingatlan közvetlen környezetében a szolgáltatások széles kínálatban állnak rendelkezésre, pár perc sétára találjuk az oktatási-nevelési intézményeket, boltokat, éttermeket, bankot, de a hivatalos ügyeket is gyorsan intézhetjük a majdnem szomszédos önkormányzati hivatalban. A közelben megálló tömegközlekedési eszközök révén gyorsan elérjük Budapestet és a környező településeket.

A lakás a mellette lévő másik lakással osztatlan közös tulajdonú, így használati megosztási szerződéssel vásárolható meg. Lehetőség van CSOK és zöld hitel igénylésére is.

Valósítsa meg álmait ebben a csodálatos újépítésű lakásban Fót központjában, és költözzön még be ez évben. Ha felkeltette érdeklődését ez a korszerű fűtéssel ellátott belvárosi lakás, kérem, keressen az elérhetőségeim egyikén.

Mátyás Szilárd

Mátyás Szilárd

ULTRA
Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 246 9532
E-office
Most 600 000 forintot adunk az induláshoz
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban