Új családi ház Gárdony központjában

134 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kertvárosias, könnyen megközelíthető helyen levő házat keres Gárdonyban? Legyen egy nagy nappalija és legalább 3 szoba, hogy mindenkinek jusson egy? Terasz is jó lenne? De ne legyen nagy a kert, mert azzal csak a munka van?

Pont egy ilyen családi házat kínálok Önöknek.

Gárdony központi területén a tóhoz kb. 10 percnyi sétára levő, új házakból álló kertvárosrészében készül ez a 100 négyzetméteres, nappali + amerikai konyhás családi ház, 3 hálószobával és két fürdőszobával. A ház befejezése az ősz folyamán várható. Jelenleg még van lehetőség a burkolatok és a színek kiválasztására is, de már nem sokáig! Érdemes igyekezni!

A ház egy 463 négyzetméteres telken fekszik, ami az építés befejezése után lesz majd igazán szép. Nem nagy, de legalább könnyen karbantartható méretű. Azonban elég nagy ahhoz, hogy kerti partikat rendezzenek rajta, vagy hogy elférjen egy medence is, de a család kedvenceinek is bőven jut hely.

A legújabb energetikai előírásoknak való kivitelezés és a legmodernebb napelemes rendszer, a hőszivattyús padlófűtés, gazdaságos üzemeltetést biztosít, akár 0 rezsiköltséggel.

Az ár az épület kulcsrakész állapotára vonatkozik, de nem tartalmazza a parkosítást és a kerítés költségeit. De tartalmazza az Áfát. A CSOK támogatásra jogosult vevők mentesülnek a vagyonátruházási illeték fizetése alól, ráadásul a vételár után fizetendő ÁFA összegét helyettük az állam fizeti meg.

Elhelyezkedés szempontjából szinte ideális. A tó pár perc sétával megközelíthető, de ugyanez mondható el minden közintézményről is. Óvoda, iskola, orvosi rendelő, boltok, vasútállomás, autóbuszállomás minden pár száz méteren belül. Érdemes megemlíteni, hogy Gárdonyból 20-30 percenként indul vonat Budapestre, ami fél órán belül ott van. Gyorsabb, mint a reggeli dugóban autóval. Ezért sokan választják állandó lakhelyül ezt a tóparti várost. A fővárosi nyüzsgés után jól esik a pihenés egy nyugodt vidéki családi házban. Parkolás a telken belül kialakított autóbeállón lehetséges.

Komoly érdeklődőket várunk, akik nem szeretnének éveket várni egy új építésű ház kivitelezésére és kockáztatni, hogy drágábba fog kerülni, mire elkészül. Az elmúlt hónapokban tapasztalt anyag és munkadíjak áremelkedése ide is be fog gyűrűzni, ezért érdemes most lecsapni rá, amíg még ennyiért megvehető!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban