Új, egy szintes, luxus ikerház a kertvárosban

4210 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Itt az idő, hogy új házba költözzenek? Legyen csendes, de könnyen megközelíthető helyen? Legyen egy nagy nappalija és legalább 3 szoba, hogy mindenkinek jusson egy? Terasz is jó lenne? Két kocsinak garázs is kell? Ja és jó lenne, ha alig lenne fűtés és villanyszámla?

Pont egy ilyen ikerházat ajánlok Önöknek.

Székesfehérvár egyik legszebb kertvárosrészében, csendes utcában készül ez az ikerház, mely mindegyik lakása nappali + 3 szobás, teraszos, modern elrendezésű. A házak építése már folyamatban van. Várható elkészülés 2022 március hónap. Jöjjön, hogy eldöntse milyen burkolatokat és színeket szeretne a leendő házában.

Kerítéssel körbehatárolt, motoros kapuval zárt, térkövezett kocsibejáróval ellátott, 1875 négyzetméteres telken kerülnek megépítésre ezek a házak. A nettó 98 négyzetméteres lakótérben nappali, 3 hálószoba, konyha, kamra, háztartási helyiség, 2 fürdőszoba, +1 WC található. Udvar felől egy nagy nyitott terasz is lehetőséget ad a szabadban való pihenésre. A gépkocsik tárolására 39,6 négyzetméteres garázs épült mindegyik lakáshoz. A házrészek mindegyike egy-egy saját használatú telken fekszik, ami az építés befejezése után lesz majd igazán szép. Bőven lesz hely, hogy kerti partikat rendezzenek rajta, vagy hogy elférjen egy medence is és a család kedvenceinek legyen hol rohangálni.

Az épületek minőségi anyagokkal kerülnek kivitelezésre. A 30 cm-es téglafalat, 15 cm-es szigetelés borítja. A tetőt Bramac cserép fedi. A külső nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel készültnek. A minimális energiaigényű kivitelezés és a kombinált hőszivattyús + gázfűtés, napelemekkel kombinálva gyakorlatilag költségmentes üzemeltetést biztosít.

Jöjjenek és nézzük meg együtt, amíg lehet választani közülük!

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban