Új, energiatakarékos prémium lakás Százhalombattán eladó

506 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Százhalombatta központjában, fákkal szegélyezett utcában, kiváló infrastruktúrával modern, energiatakarékos exkluzív lakások még leköthetőek. A négyemeletes, teremgarázsos, liftes épület 32 lakásából már csak pár eladó. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Átadás: 2023.03 hó!

Az L.5-ös lakás, a négyemeletes épület földszintjén található. 63m2-es, két szoba, nappali-étkező-konyha, fürdő, háztartási helység (gardrób), külön wc, előszoba elosztással, 8 m2-es fedett terasszal. A kiváló elrendezésnek köszönhetően egy tágas, szeparált, világos, jó elosztású modern lakás tulajdonosa lehet.

További leköthető lakások:

Az L.7-es lakás, a négyemeletes épület földszintjén található. 37m2-es fiatalos garzon, előszoba, nappali-konyha, fürdő elosztással, 5 m2-es fedett terasszal. Ár: 35 334 000 Ft

Az L18-as lakás, a négyemeletes épület második emeletén található. 44m2-es, egy szoba, nappali-étkező-konyha, fürdő, háztartási helység (gardrób), előszoba elosztással, 10 m2-es fedett terasszal. Ár: 43 593 000 Ft

Az L.21-es lakás, a négyemeletes épület második emeletén található. 38m2-es fiatalos garzon, előszoba, nappali-konyha, fürdő elosztással, 5 m2-es fedett terasszal. Ár: 36 216 000 Ft

Az L34-as lakás, a négyemeletes épület negyedik emeletén található. 44m2-es, egy szoba, nappali-étkező-konyha, fürdő, háztartási helység (gardrób), előszoba elosztással, 10 m2-es fedett terasszal.- Ár: 48 002 000 Ft

Az L35-ös penthouse lakás, a négyemeletes épület negyedik emeletén található, 52m2-es, egy szoba (13,5 m2), nappali-étkező-konyha (24,4 m2), fürdő, (4,6 m2) háztartási helység (3.2 m2), előszoba (6.4 m2) elosztással, 63.5 m2-es részben fedett terasszal. Ár: 77 588 000 Ft

Céges kivitelezés, önerős beruházás, több tíz éves szakmai múlt, megannyi prémium referenciaingatlan, kiváló ár-érték arány, magas műszaki tartalom, szakszerű kivitelezés! Jöjjön, nézze meg a saját szemével és válassza ki leendő energiatakarékos új otthonát!

Az épület monolit vasbeton alaplemezzel, a főfalak előre gyártott Leier vasbeton falpanelből készültek 15cm EPS homlokzati hőszigeteléssel. A lakáselválasztó falak Leier vasbeton falpanelból, míg a lakáson belül válaszfalak gipszkartonból készültek. A külső nyílászárók korszerű, műanyag 5 légkamrás 3-as hőszigetelt üvegezéssel vannak ellátva, fehér színben, elektromos redőny előkészítéssel. A külső és belső ablakkönyöklők fehér színűek. A lakások bejárati ajtaja hang és hőszigetelt, több ponton záródó, biztonsági zárral ellátott, acél tokkal került beépítésre. Vasbeton födém hangszigeteléssel, a tető több rétegben szigetelt lapostető.

A lakások fűtéséről padlófűtés gondoskodik (központi fűtés – hőcserélővel távhővezetékről). A fürdőszobákban kiegészítésként elektromos törölközőszárítós radiátorral. A lakások meleg vizét hőcserélőn keresztül központi meleg víz szolgáltatja.

A lakások hűtéséről levegős hőszivattyú gondoskodik. Minden lakás nappali-konyha helyiségében 1-1 db mennyezeti fan-coli biztosítja a hűtést. A külön szobáknál a fan-coli előkészítése (csövezése) megtörtént.

A parkolás udvari-felszíni beállóban vagy teremgarázsban lehetséges. Opcionálisan megvásárolható a lakásokhoz az udvari parkoló ára 2.000.000 Ft/db, míg a teremgarázs ára 5.000.000 Ft/hely.

Az ingatlan megközelíthetősége és az infrastruktúra is kitűnő! A buszmegálló és vonatállomás 5 perc sétatávolságra található. Óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek, egészségügyi intézmény szintén pár percen belül elérhető. A Duna-part, a csónakázó-tó 10-15 perc sétával megközelíthető. Az M6-os és M0-ás autópálya gépkocsival 5-10 perc alatt, míg a főváros 30 perc alatt elérhető!

További kérdéseivel kapcsolatban keressen bizalommal, segítek!

Simon Áron

Simon Áron

Ingatlanértékesítő
Diósd
+36 (70) 632 6690
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban