Új építésű családi ház a legújabb kertvárosban

4965 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Itt az idő, hogy új házba költözzenek? Legyen csendes helyen, de könnyen megközelíthető helyen? Legyen egy nagy nappalija és legalább 4 szoba, hogy mindenkinek jusson egy? Terasz is jó lenne? De ne legyen nagy a kert, mert azzal csak a munka van?
Pont egy ilyen sorházrészt ajánlok Önöknek.

Székesfehérvár, legdinamikusabban fejlődő kertvárosrészében a Harmatosvölgyben, csendes utcában készül ez a zárt lakópark, melyben találhatók ezek a nappali+3-4 szobás teraszos, modern elrendezésű sorházak. A házak építése már folyamatban van. Jöjjön, hogy eldöntse milyen burkolatokat, nyílászárókat és színeket szeretne a leendő házában.

Kerítéssel körbehatárolt, zárt, térkövezett úttal ellátott telken kerülnek megépítésre a 3 illetve 4 szobás házak. Mindegyikben található még 2 fürdőszoba, nappali, konyha, háztartási helyiség, gardrób és egy előszoba is. Udvar felől nagy fedett és nyitott terasz is lehetőséget ad a szabadban való pihenésre. Nyílászárók kívül színes kivitelben kerülnek beépítésre. A minimális energiaigényű kivitelezés és a legmodernebb napelemes villany fűtés gazdaságos üzemeltetést biztosít.

A házrészek mindegyike egy-egy saját használatú telken fekszik, ami az építés befejezése után lesz majd igazán szép. Nem kicsik, hiszen 445 és 732 négyzetméter közötti terület jut egy-egy lakáshoz. Elég nagyok, hogy kerti partikat rendezzenek rajta, vagy hogy elférjen egy medence is, de a család kedvenceinek is bőven jut hely.

3 féle alaprajz közül lehet választani. Jöjjön és nézzük meg együtt, Önnek melyik a szimpatikusabb!

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban