Új építésű családi ház a Palotaváros csendes utcájában

7251 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Itt az idő, hogy új házba költözzenek? Legyen csendes helyen, de közel a belvároshoz? Legyen egy nagy nappalija és legalább 3 szoba, hogy mindenkinek jusson egy? Még garázs is kell? Terasz is jó lenne? De ne legyen nagy a kert, mert azzal csak a munka van?

Pont egy ilyen ikerházrészt ajánlok Önöknek

A Palotaváros szélén, kertvárosi övezetben, csendes utcában található ez az új építésű ikerház, melynek az utcához közelebbi egysége eladó. A ház befejezés előtt áll. Már csak az új tulajdonosra vár, hogy eldöntse milyen burkolatokat, nyílászárókat és színeket szeretne.

A többi már kész: 30-as téglafalak, 15 cm-es grafit szigeteléssel, padlófűtés takarékos kondenzációs gázkazánnal, garázs, a kerítés pedig most van építés alatt.

A bruttó 142 négyzetméterbe a következők fértek bele. A földszinten hatalmas amerikai konyhás nappali spájzzal, háztartási helyiség, wc, garázs. A közlekedőből vezet az impozáns lépcső a felső szinthez, ahol 3 tágas hálószoba, egy nagy fürdőszoba és gardróbszoba várja a beköltözőket. Nagy családnak több gyerekkel ideális választás.

Az ikerházrész egy 231 négyzetméteres saját használatú telken fekszik, ami az építés befejezése után lesz majd igazán szép. Nem nagy, így legalább kevés munkával jár a karbantartása. Ahhoz ellenben elég nagy, hogy kerti partikat rendezzenek rajta, vagy a család kedvencei kedvükre szaladgálhassanak benne.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban