Új építésű családi házas projekt kivitelezve eladó

1034 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálok VONYARCVASHEGYEN egy 720 m2-es családi házas övezetben elhelyezkedő telket egy 131m2-es (ezen kívűl 10m2-es fedett terasz) polgári stílusú családi ház kész tervével. Természetesen az ár kivitelezve kulcsrakészen értendő, egy bizonyos költségvetési kereten belül.
A telek a 71-es úttól északra fekvő csendes utcában található. Családosoknak, kisgyerekeseknek is tökéletes helyválasztás.

Akit komolyabban elgondolkodtatott a ház elrendezése, kérem keressen meg és átbeszéljük a ház további műszaki paramétereit.

AZ ÉPÍTKEZÉS MÁR ELKEZDŐDÖTT EGY IDEJE, HA IDŐBEN LÉP MÉG APRÓ VÁLTOZTATÁS LEHETSÉGES, KICSIT JOBBAN SZEMÉLYRE SZABHATJA.

Vonyarcvashegy a Balaton északi részének egyik kedvelt nyaralóhelye. Sokaknak van itt a környező városokból, fővárosunkból is nyaralójuk. A parton talalható gyerekbarát strand, étterem stb. A közelben nagyon sok hely van amit érdemes meglátogatni. Többek között Balatongyöröki Kilátó, Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang. A másik irányban Keszthely, ahol több idegenforgalmi atrakció is van, Festecsics Kastély, Balaton Múzeum, Játék múzeum és sok más hasonló érdekesség. Hévízen a Termálfürdő és még sorolhatnám. Ezek 5-15km-es körzetben megtalálhatók.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérem forduljon hozzám bizalommal és tájékoztathassam kicsit mélyebben az adott ingatlan részletesebb paramétereivel.

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Brand new house on a great price!
I would like to bring this project to your attention! This project is already under contruction IN VONYARCVASHEGY! The building is 131 m2 plus a 10m2 terrace. The land is 720m2. The location is above the E71 in a pieceful road. That land is sourranded by newly made buildings. This project is planned to be completed by the end of this year or latest in January.
Well, do not hesitate to contact me in order to give you the details regarding the house.
Pls check the drawing regarding and let me know if you have any question!!

Best regards,
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522