Új építésű családi sorház, központi helyen Gárdonyban

1147 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kertvárosias, könnyen megközelíthető helyen levő házat keres Gárdonyban? Legyen egy nagy nappalija és legalább 2-5 szoba, hogy mindenkinek jusson egy? Terasz is jó lenne? De ne legyen nagy a kert, mert azzal csak a munka van?

Pont ilyen sorházrészeket ajánlok Önöknek.


Gárdony - Agárd területén a tóhoz és a fürdőhöz is szinte egyformán 10 percnyi sétára levő kertvárosrészében készül ez a prémium minőségű lakópark, melyben találhatók ezek a nappali+2-5 szobás teraszos, modern elrendezésű sorházak. A házak építése 2022 májusban megkezdődik és a szerződéskötéstől számított 1 éven belül birtokba lehet venni őket. Rugalmasan alakítható belterek és egyedi megvalósítási lehetőségek jellemzik a projektet. Ennek köszönhető a változó szobaszám.

A házrészek mindegyike egy-egy saját tulajdonú telken fekszik, ami az építés befejezése után lesz majd igazán szép. Nem kicsik azok sem, hiszen 300-450 négyzetméter közötti terület jut egy-egy lakáshoz. Elég nagyok ahhoz, hogy kerti partikat rendezzenek rajta, vagy hogy elférjen egy medence is, de a család kedvenceinek is bőven jut hely. Házanként 116-160 nm közötti lakótér alakítható ki, 3-6 szobás elrendezésben, tetszés szerint garázzsal, vagy kocsibeállóval.

A legújabb energetikai előírásoknak való kivitelezés és a legmodernebb napelemes rendszer, hőszivattyús padlófűtéssel és
mennyezethűtéssel, gazdaságos üzemeltetést biztosít, akár 0 rezsiköltséggel.

3 féle alaprajz közül lehet választani. Jöjjön és válasszon közülük, amíg van választék!

A meghirdetett ár tájékoztató jellegű, emelt szintű szerkezetkész állapotra vonatkozik és nem tartalmazza az Áfát. Az árak, a választott házrész típusától és egyedi igényektől függően változhatnak. (Az emelt szintű szerkezetkész ár azt jelenti, hogy már csak az egyedi igény szerinti szaniterek, burkolatok és a festés hiányzik. A teljes kulcsrakész állapothoz kb. 55.000 Ft/nm díjjal kell kalkulálni a kiválasztott anyagoktól függően.) A CSOK támogatásra jogosult vevők mentesülnek a vagyonátruházási illeték fizetése alól, ráadásul a lakás vételára után fizetendő ÁFA összegét helyettük az állam fizeti meg.
Az ár tartalmazza a gépkocsibeálló, a teraszok, a kerítés építési és a kert parkosítási költségeit is.

A közelben sportcsarnok, uszoda, rendezvényház, óvoda, általános Iskola, gimnázium, egészségház található, de a tó és a fürdő is gyalogosan elérhető.

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban