Új építésű, első emeleti lakás Kaposváron

10467 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Új építésű társasházi lakás eladó Kaposvár csendes, nyugodt részén. A lakóingatlan a tömb első emeletén található. Az ingatlan kulcsrakész állapotban van, vásárlás után azonnal költözhető. Hasznos alapterülete: 105 nm, melyhez tartozik egy közel 33 nm nagyságú saját zöld terület, valamint egy 24 nm nagyságú, részben nyitott terasz.
A lakótömb a legkorszerűbb technológiával épült. A lakások fűtését egy központi kazán biztosítsa, a helyiségekben padlófűtés, valamint mennyezeti fűtés került kialakításra. A lakások 3 rétegű, hőszigetelt műanyag nyílászárókkal, az ablaktalan helyiségek gépi szellőztetéssel ellátottak. A homolkzati falak 15 cm vastag hang és hőszigetelő rendszerrel lettek ellátva. A lakások előtt rendszámra szóló, parkolóőrrel ellátott parkolók kerültek kialakításra.
A lakás helyiségei hófehér festéssel kerülnek átadásra. A lakás részei: 3 teljes értékű szoba, nappali étkezővel, konyha, fürdőszoba, Wc, gardrób, közlekedő, valamint a szobákból és a nappaliból nyíló terasz.
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.