Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Új építésű, energiatakarékos családi ház Alsónémedin

2698 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Önnek ajánlom ezt a kényelmes, nappalival és 3 hálószobaval rendelkező BB energetikai besorolasú új épitesű csáladi házat, amennyiben fontos Önnek a a tágas, világos élettér, az alacsony fenttartási költség és Budapest közelsége.

A ház alapterülete 157 m2 amely magában foglal a lakótéren felül egy 25 m2-es elektromos kapuval rendelkező garázst és 2 db összesen 46 m2-es teraszt.
A telek területe: 852 m2

Új otthonában az Ön és csaladja kényelmét fogja szolgálni a tágas nappali, melynek belmagassága meghaladja 4,5 métert, a napplival egy légtérben lévő konyha, étkező, a 3 db teljes értékü hálószoba, a sarokkádas, dupla mosdós fürdőszoba, külön wc, és egy háztartási helyiség. A helyiségeket tágas előszoba és közlekedő köti össze.
Az ingatlan rezsiköltsége rendkívül alacsony lesz, mivel minden helyiségben külön szabályozható infra padlófütéssel rendelkezik, melynek müködését egy 10 kw-os napelem rendszer biztisítja.
Ezeken felül az ingatlanba beépítésre került a riasztó berendezés vezetékelése valamint minden külső nyílaszáró esetében az elektromos redönyök vezetékelése.

Az ingatlan március végén birtokba vehető.


Hívjon még ma és tekintse meg ezt a szuper családi otthont.


Irodánk csapata segitségével teljeskörü szolgáltatást nyújtok az adás-vétel lebonyolítása során.
Szükség esetén dijmentes hiteltanácsadással, jogi tanácsadással és energetikus biztosításával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Vajnoczki Gábor

Vajnoczki Gábor

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (70) 634 7663
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban