Új építésű, energiatakarékos ikerház Dunavarsányban

2651 Nyomtatás Ajánlás Facebook

FIGYELEM!
Akár 0 forintos rezsi!

Önnek ajánlom ezt a új épitésü, nappalival és 4 hálószobával rendelkező ikerházat, amennyiben fontos Önnek az alcsony fenntartási költség, a háloszobák magas száma, a jó elrendezés és Budapest közelsége.

A ház alapterülete 104 m2 amely magában foglal a lakótéren felül egy 13 m2-es teraszt. A telek területe, melyen az ikerház fekszik 719 m2, ehhez a házrészhez 400 m2 tartozik.

Új otthonában az Ön és csaladja rendelkezésére fog állni az egy légtérrel rendelkező tágas nappali-étkező-konyha együttes, a 4 db hálószoba, a fürdőszoba, külön wc, és egy háztartási helyiség. A helyiségeket előszoba és közlekedő köti össze.
A ház infra padlófütéssel valósul meg, amely az opconálisan beépíthető napelem rendszerrel együtt nulla közeli rezsiköltséget erdményezhet.

Tekintettel az ingatlan készültségi fokára, a leendő tulajdonosnak lehetőslége van a belső burkolatok, nyilászárók és szaniterek kiválasztására.

Az ingatlan 2022 decemberében birtokba vehető.

Hívjon még ma!


Irodánk csapata segitségével teljeskörü szolgáltatást nyújtok az adás-vétel lebonyolítása során.
Szükség esetén dijmentes hiteltanácsadással, jogi tanácsadással és energetikus biztosításával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Mátyás Szilárd

Mátyás Szilárd

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 246 9532
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban