Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Új építésű ház a legújabb kertvárosban

1182 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Itt az idő, hogy új házba költözzenek? Legyen csendes helyen, de könnyen megközelíthető helyen? Legyen egy nagy nappalija és legalább 3 szoba, hogy mindenkinek jusson egy? Terasz is jó lenne? De ne legyen nagy a kert, mert azzal csak a munka van?
Pont egy ilyen ikerházrészt ajánlok Önöknek. Ráadásul már nem kell várni, hogy elkészüljön, mert már kész van!

Székesfehérvár, legdinamikusabban fejlődő kertvárosrészében a Harmatosvölgyben, csendes utcában készült ez az ikerházrész, amely házai csak a kocsibeálló tetejével kapcsolódnak egymáshoz. A házakhoz tartozó telekrészek is teljesen elszeparáltak.

Kerítéssel körbehatárolt, motoros kapun keresztül megközelíthető, térkövezett kocsibeállóval ellátott telken került megépítésre ez a nappali + 3 szobás ház. Található még benne egy fürdőszoba, külön WC, háztartási helyiség, gardrób és egy hatalmas előszoba is. Udvar felől nagy, részben fedett terasz lehetőséget ad a szabadban való pihenésre.

A korszerű nyílászáróknak, a vastag külső szigetelésnek és a kondenzációs kazánnal működtetett padlófűtésnek köszönhetően gazdaságos a fűtés. Az ablakokon redőnyök is találhatóak.

A ház, egy saját használatú 468 négyzetméteres parkosított telken fekszik. Elég nagy, hogy kerti partikat rendezzenek rajta, vagy hogy elférjen egy kisebb medence is, de a család kedvenceinek is bőven jut hely.

Komoly érdeklődőket várunk, akik nem szeretnének éveket várni egy új építésű ház kivitelezésére és kockáztatni, hogy drágábba fog kerülni, mire elkészül. Az elmúlt hónapokban tapasztalt anyagok és munkadíjak áremelkedése ide is be fog gyűrűzni, ezért érdemem most lecsapni rá, amíg még ennyiért megvehető!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban