Új építésű házak Velencén

7870 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kertvárosias, könnyen megközelíthető helyen levő házat keres Budapest agglomerációjában? Legyen egy nagy nappalija és legalább még 3 szoba, hogy mindenkinek jusson egy? Terasz is jó lenne? De ne legyen nagy a kert, mert azzal csak a munka van?

Pont ilyen házakat ajánlok Önöknek.

Velencén új építésű kertvárosában, negyedórányi sétára a Velencei tótól készül ez a prémium minőségű lakópark, melyben 3 db nappali+3 szobás, nagy teraszos, modern elrendezésű házak találhatók. A házak építése már folyamatban van és várhatóan még az idén birtokba lehet venni őket. A képek egy másik, már szerkezetkész, de ugyanilyen lakóparkban készültek.

A társasházak mindegyike egy-egy saját tulajdonú telken fekszik, ami az építés befejezése után lesz majd igazán szép. Nem kicsik azok sem, hiszen 300 négyzetméter körüli terület jut egy-egy házhoz. Elég nagyok ahhoz, hogy kerti partikat rendezzenek rajta, vagy hogy elférjen egy medence is, de a család kedvenceinek is bőven jut hely. Házanként 136 nm nettó lakótér található, 1 nappali+amerikai konyha+3 szobás elrendezésben, utcafronti kocsibeállókkal.

A legújabb energetikai előírásoknak megfelelő kivitelezés és a kondenzációs gázkazánnal való padlófűtés gazdaságos üzemeltetést biztosít, minimális költséggel.

Közlekedési szempontból ideális. Az autópálya pár száz méterre található. Budapest és Székesfehérvár is 20-30 perc alatt elérhető. A Velencei tó negyedórányi séta, de a Korzó is csak 3 km.

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban