Új építésű, hőszivattyús, penthouse lakás a 17. kerületben.

647 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó Rákoskeresztúr központjában egy új építésű, három szobás, első emeleti, 67,5 nm-es lakás, 36 nm-es terasszal. Fűtése és a használati meleg víz ellátása a levegő-víz hőszivattyú rendszeren keresztül lesz megoldva. Az ingatlan kiváló klímájáról padló és mennyezet hűtés-fűtés fog gondoskodni. A hőszivattyús megoldás a környezetvédelmen túl a jövendőbeli tulajdonosok kényelmét is szolgálni fogja, valamint az ingatlan rezsijére kedvező hatással lesz.
A magas minőségű burkoló anyagok, szaniterek igény szerint választhatóak.
Az ingatlan egy több lakásos épületben az első emeleten található. Építése során kizárólag a legjobb minőségű, első osztályú építőanyagok kerültek beépítésre.
A lakás biztonságos, frekventált övezetben található. A közelben piac, bevásárlási lehetőség, szociális intézmények, éttermek, uszoda és sportolási lehetőségek találhatóak. Kiváló közlekedés az elővárosi vonatokkal és busz járatokkal. Jöjjön el és nézze meg ezeket az innovatív technikai megoldásokkal rendelkező társasházat és válassza ki az Önnek és családjának legmegfelelőbbet. Az ingatlan rugalmas megvásárlásához pénzügyi konstrukciókkal állunk ügyfeleink rendelkezésére,
CSOK + HITEL Kérem hívjanak bizalommal!

Horváth Zoltán

Horváth Zoltán

Ingatlanértékesítő
Budapest 10. kerület
+36 (70) 550 6680
Horváth Zoltán

Horváth Zoltán

Ingatlanértékesítő
Budapest 10. kerület
+36 (70) 550 6680

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.