Új építésű költözhető ingatlan eladó

1867 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Vecsésen eladó a Vághy Kálmán utcában 1 hónapon belül költözhető új építésű 118 m2-es Társasházi lakóház 157 m2-es leválasztott telken. 4 lakásos társasházban. A leendő tulajdonos egy csendes, rendezett kertvárosi környezetben találhatja magát, amely az elmúlt 5 évben épült be. A lakás bejárata az előkertből nyílik , és egy fedett belépőn a közlekedő térbe vezet. Innen lehet megközelíteni az utca felé tájolt dolgozó szobát, külön WC-t. A lakótér kapcsolattal rendelkező garázst, az oldalkert felé tájolt nappali-étkező-konyhát szintén innen lehet megközelíteni. A konyhához külön kamra is tartozik. A nappaliból az emeletre felvezető lépcső egy közlekedő térbe vezet. Ebből nyílik 3 tágas szoba , fürdőszoba, WC és egy gardrób.

Műszaki tartalom: síkalapozás, vasalt sávalap, 30-as tégla falazat, 10-es tégla válaszfalak, a lakások között hanggátló tégla.
betonfödém, fa tetőszerkezet, Bramac betoncserép héjazat, külső 15 cm dryvit hőszigetelés.
Fűtésrendszer gázcirkó,fsz: padlófűtés, emelet radiátoros hőleadók, szintenkénti vezérléssel.
Nyílászárók 5 légkamrás ,rejtett redőnytok kiépítéssel.
Riasztóval, elektromos hőszigetelet garázskapu, elektromos kapu beállóval.
Viacolor felszíni beálló a garázs előtt.
1 hónapon belüli költözéssel.

Céges értékesítés, CSOK, hitel ügyintézéssel.

Meszesánné Márki Ildikó

Meszesánné Márki Ildikó

Prémium ingatlanértékesítő
Gyál
+36 (20) 388 3540
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.