Új építésű lakóparkban családi ház - okos otthon eladó

4200 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Álmai okos otthona a zöld technológia jegyében - egy karnyújtásnyira Öntől!

Már megvásárolhatók Veszprém központjától néhány percnyire, kertvárosi környezetben épülő lakóparkban egyszintes, kulcsrakész családi házak . (33/A)
A Beruházók elsődleges szempontja a megújuló energiák maximális kihasználása prémium építőanyagokkal ötvözve, melyek garantálják a lakóházak szinte nulla forintos rezsiköltségét. Erről 30 db (tovább bővíthető) Longi Solar 370W-os napelem gondoskodik, Solaredge SE17K inverter segítségével.

A telkek egy központi közös használatú útra vannak felfűzve, melyeken 8 db, bruttó 120 m2-es - nettó 95 m2-es családi ház kerül megépítésre. Innen nyílnak az egyes telkek parkolói, ezeket külön elektromos távirányítóval ellátott kapun lehet megközelíteni. A járdákat és parkolókat, továbbá a kerítést a kulcsrakész ár tartalmazza.
A kert kialakításakor is fontos tényező volt a rendezett, könnyen fenntartható zöld felület.
A lakóparkban elhelyezkedő 8 darab családi ház méreteiben, műszaki tartalmában és belső kialakításában teljesen megegyező. Eltérés csupán a jobbos illetve balos (tükörkép) irányultságuk.

Minden telekhez tartozik 2 gépjárműbeálló és elektromos töltőállomás csatlakozó kiállás.

A belső terek felosztása rendkívül praktikus, tágas és napfényes. Az amerikai jellegű konyha nappalival a családi élet középpontját biztosítja, a három teljes méretű hálószoba pedig a kényelmes magánszférát.
A bejárati ajtó mellett közvetlenül elhelyezett WC mosdóval ideális megoldás vendégek részére.
További 2 fürdőszoba szolgálja kényelmünket, egyik a szülői hálószobából nyílik (fürdőkád+WC+mosdó), a másik, két szoba között helyezkedik el (tusoló+WC+mosdó).

Műszaki tartalmát tekintve a jelen kor követelményeinek megfelelően Okos (SMART) elektromos padlófűtés gondoskodik a melegről, helységenként padlószenzorral és termosztáttal ellátva. (Mobiltelefonos applikációval távolról is szabályozható.)

A meleg víz ellátásról 200 literes Hajdú - hőszivattyús bojler gondoskodik.

Kiemelkedően magas minőségre utal az ingatlanok légtechnikai felszereltsége, mely lehető teszi a folyamatos tiszta, szűrt pollen és pormentes szellőztetést a nyílászárók nyitása nélkül. (Szintén okos (SMART) vezérlőegységgel szabályozható és távolról applikációval irányítható.)

A kivitelezés befejezésének várható ideje: 2021 december - 2022 február

További információkért várom hívását a hét minden napján!

G. Kovács Zsuzsanna

G. Kovács Zsuzsanna

Ingatlanértékesítő
Veszprém
+36 (30) 641 2172
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban